English

محمدصادق معتمدیان:

هماهنگی و تعامل تمامی ارکان حاکمیتی استان در تمامی موضوعات

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: مطالبات رسانه‌ها باید بر اساس واقعیت‌ها باشد و مهم مدیریت مطالبات مردم است و برای تحقق مطالبات مردمی، یک مدل عملیاتی را برنامه ریزی کردیم که طی آن تیمی از استانداری مسئولیت رصد و جمع آوری مطالبات مردم استان را برعهده خواهد داشت.

هماهنگی و تعامل تمامی ارکان حاکمیتی استان در تمامی موضوعات

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، محمدصادق معتمدیان استاندار خراسان رضوی عنوان کرد: ارکان حاکمیتی استان در تمامی موضوعات با یکدیگر در تعامل هستند و هماهنگی بسیار خوبی بین مدیریت استان و نماینده ولی فقیه و امام جمعه مشهد و تولیت آستان قدس وجود دارد.

محمدصادق معتمدیان این سخنان را در نشست هم‌اندیشی با مدیران رسانه‌های استان بیان کرد و ادامه داد: ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، مطالبات رسانه‌ها باید بر اساس واقعیت‌ها باشد و اهمیت مدیریت مطالبات مردم است و برای تحقق مطالبات مردمی، یک مدل عملیاتی را برنامه ریزی کردیم که طی آن تیمی از استانداری مسئولیت رصد و جمع آوری مطالبات مردم استان را برعهده گرفت و در این راستا همچنین برای توسعه و پیشرفت شهرستان‌ها به صورت عملیاتی در این مناطق حضور پیدا کردیم.

استاندار خراسان رضوی به نتایج سفر‌های شهرستانی اشاره کرد و تصریح کرد: در ۲۳ شهرستان، ۶۰ شهر و ۷۰ روستا تاکنون به صورت میدانی حضور پیدا کردیم و مجموعا ۸۸۵ مصوبه در این سفر‌ها برای توسعه و پیشرفت شهرستان‌ها در نظر گرفته شد.

وی همچنین اشاره به دیگر برنامه‌های زودبازده برای حل مشکلات استان داشت و خاطر نشان کرد: برنامه بازدید از واحد‌های تولیدی تحت عنوان یکشنبه‌های پشتیبانی و مانع‌زدایی از تولید به همراه ستاد راهبری تولید، تنها بخشی از رویکرد‌های مدیریت استان برای تحقق شعار سال بود که با قدرت حتی در دوران شیوع کرونا دنبال می‌شود.

استاندار خراسان رضوی به مورد برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ در استان پرداخت: در انتخابات ۲۸ خردادماه، بالاترین افزایش شعبات در کشور مربوط به این استان بود. همچنین ۱۰۵ هزار عوامل اجرایی و برگزاری را سازماندهی کردیم که تجربه موفقی بود و نهایتا این رویداد با مشارکت بالا در سطح استان برگزار شد.

وی ادامه داد: ارکان حاکمیتی استان در تمامی موضوعات با یکدیگر در تعامل هستند و هماهنگی بسیار خوبی بین مدیریت استان و نماینده ولی فقیه و امام جمعه مشهد و تولیت آستان قدس وجود دارد.

معتمدیان در مورد اقدامات مقابله با ویروس کرونا اظهار کرد: رعایت پروتکل‌های بهداشتی کم هزینه‌ترین موضوع برای مدیریت بیماری است و در کنار آن هم باید یک فرماندهی واحد برای مقابله با کرونا حضور داشته باشد.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: باید فرهنگ سازی کنیم تا رفتار زندگی مردم متناسب با شرایط بیماری تغییر پیدا کند. همچنین نیازمند این هستیم تا روش‌های ارتباط گیری با مخاطب را تغییر دهیم و در این رابطه شبکه‌های اجتماعی اثرگذاری بالایی دارند و مردم اخبار خود را از این شبکه‌ها استخراج می‌کنند؛ لذا از اهمیت و تاثیرگذاری حوزه فضای مجازی نباید غافل شویم.

معتمدیان با اشاره به اینکه در پیک پنجم شیوع کرونا اولین مسئله برای ما درمان است، بیان کرد: در این راستا قرارگاه عملیاتی پیشگیری و مقابله با کرونا را به شکل شبانه روزی راه‌اندازی کردیم که طی آن، نیازمندی‌های بیماران و کادر درمان رصد و تامین می‌شود.

استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه روزانه ۵۰۰ نفر در استان بهبود پیدا می‌کنند، گفت: اینکه مردم احساس کنند این بیماری درمان ندارد امری کاملا اشتباه است. با این وجود بیمار اگر به موقع به مراکز درمانی مراجعه کند آنگاه امر درمان صورت می‌گیرد که در این خصوص نیازمند تبیین و اطلاع رسانی بیشتر به مردم هستیم.

وی با بیان اینکه در شرایط بحران نیازمند آرامش دادن به مردم هستیم، گفت: آگاهی بخشی، آموزش و اقناع سازی افکار عمومی در جهت رعایت پروتکل‌های بهداشتی، مهم‌ترین رکن در مدیریت بیماری کرونا است.

معتمدیان به دیگر اقدامات انجام شده برای مقابله با بیماری کرونا و تسهیل نیاز بیماران اشاره و عنوان کرد: در بخش درمان ظرفیت‌های مختلفی را پای کار آوردیم، به طور مثال ۸۵۰ تخت بیمارستانی را آزاد کردیم. همچنین نیروی زمینی سپاه یک بیمارستان مجهز ویژه بیماران حاد تنفسی در مشهد راه‌اندازی کرد. از طرفی نیروی زمینی ارتش یک بیمارستان تجهیز نمود و در کنار آن هم یک بیمارستان دیگر در نیشابور راه‌اندازی می‌شود.

استاندار خراسان رضوی

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: در این خصوص فعالیت تعدادی از مراکز منتخب سرپایی را شبانه روزی کردیم و همچنان به دنبال افزایش این مراکز هستیم تا از بار مراجعه به بیمارستان‌ها کم کنیم. در این راستا نیازمند ۴۴ پزشک عمومی برای مراکز درمانی منتخب هستیم تا خدمات رسانی به بیماران تسهیل شود.

وی به تامین نیاز اکسیژن استان اشاره کرد و گفت: بحث تامین اکسیژن را مدیریت کردیم به طوریکه اغلب بیمارستان‌ها اکنون به دستگاه اکسیژن ساز مجهز شده‌اند و در کنارش هم چند هزار کپسول وارد استان کردیم.

معتمدیان همچنین با یادآوری اقدامات صورت گرفته زودبازده برای شهر مشهد طی چند ماه اخیر عنوان کرد: طرح تفصیلی شهر مشهد را دنبال و حرائم شهر مشهد را به دلیل توسعه حاشیه شهر مشخص کردیم.

استاندار خراسان رضوی در تکمیل سخنان خود اظهار کرد: چهار هزار میلیارد تومان برای باز آفرینی شهر مشهد اختصاص یافت. همچنین برای بیمارستان ۶۰۰ تختخوابی و بلاتکلیف حاشیه شهر مشهد ردیف بودجه و زمین دریافت کردیم که امسال اجرایی می‌شود.

وی به اختصاص ردیف بودجه مستقل در بودجه ۱۴۰۰ برای حاشیه شهر مشهد پرداخت و گفت: اکنون ریل‌گذاری خوبی برای حاشیه شهر مشهد صورت گرفته است که طی آن تعدادی درمانگاه، ۸۰۰ کلاس درس، مجتمع‌های فرهنگی ورزشی بزرگ، ۹ کلانتری در این منطقه احداث خواهد شد.

معتمدیان در خاتمه این جلسه مطبوعاتی گفت: مسئله بافت پیرامون حرم مطهر رضوی بعد از سال‌ها در این دوره تعیین تکلیف شد، به گونه‌ای که منافع و حقوق عامه مردم، حقوق مکتسبه و نظرات آستان قدس رضوی در طرح جدید رعایت و لحاظ شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه