English

حجت الاسلام ناصر صفری‌افلاکی تاکید کرد

ضرورت تشکیل ستاد حفظ آثار گردشگری و تاریخی/ توجه به گردشگری مذهبی

رییس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان با اشاره به ضرورت تشکیل ستاد حفظ آثار گردشگری و تاریخی گفت: معتقدم در این زمینه تمامی دستگاه‌های اجرایی مرتبط باید همراه باشند و یک کار ستادی شکل بگیرد.

 ضرورت تشکیل ستاد حفظ آثار گردشگری و تاریخی/ توجه به گردشگری مذهبی

به گزارش خبرگزاری موج همدان، حجت الاسلام ناصر صفری‌افلاکی  رییس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان در نشست کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و گردشگری شورای شهر همدان بر ضرورت تشکیل ستاد حفظ آثار گردشگری و تاریخی تاکید کرد و گفت: معتقدم در این زمینه تمامی دستگاه‌های اجرایی مرتبط باید همراه باشند و یک کار ستادی شکل بگیرد.

 رییس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان گفت: همدان با داشتن انبوه آثار تاریخی علاوه بر ظرفیت بالقوه در حوزه گردشگری به عنوان یک شهر مذهبی نیز قابلیت توسعه گردشگری مذهبی را دارد.

شهر همدان دارای ظرفیت‌های گردشگری مذهبی بی‌نظیر است و براین اساس می‌تواند چهارمین شهر مذهبی کشور برای جذب انبوه گردشگر در این حوزه باشد.

وی قرارگیری همدان در مسیر زیارتی عتبات عالیات و کربلای معلی بیان کرد: این مسیر پرتردد زمینه ساز رونق گردشگری مذهبی در شهر همدان است که باید نسبت به برنامه ریزی در راستای جذب گردشگر اقدام شود.

صفری افلاکی توسعه گردشگری را یکی از اولویت‌ها و رویکردهای اساسی کمیسیون فرهنگی شورای شهر همدان برشمرد و گفت: برای رفع موانع و مشکلات این حوزه پیگیری‌های لازم انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کمیته گردشگری مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای شهر همدان یک مجموعه تخصصی است که در این حوزه کمک خواهد کرد، افزود: برای حفظ آثار تاریخی و گردشگری همدان عزم ملی نیاز است.

رییس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و گردشگری شورای شهر همدان با تاکید بر اینکه حافظ جایگاه بوعلی‌سینا به معنای واقعی آن هستیم، گفت: شهر همدان با بهره‌گیری از ظرفیت این چهره و شخصیت بین‌المللی می‌تواند در حوزه طب سنتی برند باشد و نسبت به راه‌اندازی مرکز درمان طب سنتی و گسترش پرورش گیاهان دارویی اقدام شود.

صفری‌افلاکی با بیان اینکه همدان در چند دهه گذشته در زمینه کیفیت نان در کشور زبانزد بوده است؛ پیشنهاد داد: می‌توان با فعال ساختن مجدد این فعالیت صنفی، نان سبوس‌دار را به عنوان سوغات همدان تولید و توزیع کرد چرا که در زمینه تولید انگشت‌پیچ و حلوا زرده موفق عمل نشده است.​

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه