کمک به واکسیناسیون عمومی از محل عواید موقوفات در رامسر
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان رامسر، از خرید هزار و ۷۵۰ عدد سرنگ مخصوص تزریق واکسن و ۱۰ هزار عدد پد الکلی برای انجام واکسیناسیون عمومی از محل عواید موقوفات در این شهرستان خبر داد.
![کمک به واکسیناسیون عمومی از محل عواید موقوفات در رامسر](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/Zc4IDi0rMqob/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehxWz89ttAKxw/%D9%88%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D9%86+%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج مازندران، حجتالاسلام محمدابراهیم حاجیپور اظهار داشت: هزار و ۷۵۰ عدد سرنگ مخصوص تزریق واکسن و ۱۰ هزار عدد پد الکلی برای انجام واکسیناسیون عمومی از محل عواید موقوفات در رامسر خریداری شد.
وی ادامه داد: این مهم جهت تسریع در واکسیناسیون عمومی، توسط مرکز افق آستان مقدس آقا پلاسید و آقا بسمل ساداتشهر تحویل کادر درمان شد.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان رامسر بر اهمیت مشارکت در امر سلامت و کمک و همدلی در پیشگیری و مبارزه با ویروس منحوس کرونا تأکید کرد و گفت: پیش از این صدها لباس گان و حدود ۵ هزار ماسک توسط خادمین آستان مقدس آقا پلاسید و آقا بسمل ساداتشهر دوخته و به کادر درمان شهرستان رامسر تحویل داده شد.
وی بیان داشت: تهیه جهیزیه برای نوعروسان نیازمند از محل عوائد موقوفات و کمکهای مردمی در ایام شیوع ویروس کرونا از دیگر اقدامات اداره اوقاف شهرستان رامسر بوده است.
ارسال نظر