مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان خبرداد:
همکاری ۲۰ سازمان با آکادمی کارآفرینی و توسعه کسب و کار
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان با بیان اینکه ۲۰ سازمان با آکادمی کارآفرینی و توسعه کسب و کار همکاری می کنند، هدف از راه اندازی آکادمی کسب و کار دانشگاه بوعلی سینا را تشکیل یک زیست بوم برای ارتقای مهارت های کسب و کار و اشتغال پذیری پایدار در غرب کشور ذکر کرد.
به گزارش خبرگزاری موج همدان، ظاهر پورمجاهد، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان روز شنبه در جلسه شورای مهارت استان همدان که در دانشگاه بوعلی سینا برگزار شد، با بیان اینکه ۲۰ سازمان با آکادمی کارآفرینی و توسعه کسب و کار همکاری می کنند، اظهار داشت: پارک علم و فناوری، بنیاد ملی نخبگان، اداره کل آموزش و پرورش، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اداره کل بهزیستی، مراکز فنی و حرفه ای و شرکت شهرک های صنعتی از جمله سازمان های مرتبط و همکار برای آکادمی کارآفرینی و توسعه کسب و کار هستند.
وی افزود: در سال های اخیر حرکت ارزشمندی در حوزه پارک علم و فناوری تحت عنوان مرکز کسب و کار انجام شده که این مهم میتواند جرقه ای برای ایجاد و توسعه فرصت های شغلی پایدار در کشور و استان باشد.
وی با تاکید بر شناسایی نیازهای استان همدان و اعلام به این مرکز برای اقدام موثر، هدف از راه اندازی آکادمی کسب و کار دانشگاه بوعلی سینا را تشکیل یک زیست بوم برای ارتقای مهارت های کسب و کار و اشتغال پذیری پایدار در غرب کشور ذکر کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان با اشاره به اینکه استعدادیابی، توسعه فردی و هدایت افراد به سمت خلاقیت و نوآوری و شناسایی نیازهای جامعه برنامه ریزی هدفمند برای تربیت نیروهای انسانی متخصص از محورهای این طرح هستند، ادامه داد: ایجاد تناسب بین توانمندی های افراد و نیازمندی های بازار کار با ارائه مشاوره های تخصصی در زمینه کسب و کار، کارآفرینی و هدایت شغلی، ارتقای مهارت های دانش آموختگان و اساتید بر اساس آموزش های عمومی و تخصصی را می توان از دیگر محورهای طرح نام برد.
وی گفت: این آکادمی با فراهم کردن زمینه آشنایی و شناخت ویژگی ها و علاقمندی های شغلی دانشجویان و دانش آموختگان، دانش لازم را برای ارتقای توانمندها در راستای ورود به عرصه کسب و کار متناسب با نیازمندی ها و مهارت ها به افراد آموزش می دهد.
مدیر مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه بوعلی سینا همدان نیز با تشریح برنامه های عملیاتی در آکادمی کسب و کار، گفت: برگزاری حداقل ۴ دوره روان شناختی و توسعه فردی در هر دانشگاه، برگزاری حداقل ۲۴ کارگاه آموزشی مهارتی، برگزاری حداقل ۲۴ کارگاه آموزشی تخصصی و حرفه ای و کارآموزی از برنامه های آموزشی پیش بینی شده در این حوزه است.
«جلال اکبری»، عدم اهتمام جدی و مشارکت اثربخش دانشگاه متولی (بوعلی سینا) و سازمان های همکار در این موضوع و نیز موازی کاری سازمان ها، انجام فعالیت های مجزا، کم اثر و جزیره ای توسط همکاران این طرح و نهادینه نشدن فرهنگ کار تیمی را از آسیب های احتمالی عمده این طرح برشمرد.
به گفته وی، خلاقیت و ابتکار عمل، تفکر تحلیلی، یادگیری فعال، رهبری و نفوذ اجتماعی، تاب آوری و انعطاف پذیری، استدلال، حل مسئله و ایده پردازی از مهات های مورد نیاز آکادمی کسب و کار دانشگاه بوعلی سینا در پنج سال آینده خواهد بود.
مدیرکل آموزش فنی حرفه ای استان همدان نیز در این نشست اظهار داشت: یکی از مأموریتهای شورای مهارت، اجرایی کردن سند مهارتی است تا بدانیم در هر شهرستان به چه میزان نیروی کار نیاز است و برای آینده بازار کار در چه حوزههایی باید نیرو تربیت کنیم.
«وهب مختاران» مهارت را قدرتمندترین کلید اشتغال دانست و افزود: در استان همدان باید برابر فارغ التحصیلان دانشگاهی، تکنسین فنی تربیت کنیم تا هرم اشتغال آماده کار شود.
ارسال نظر