مهناز همتی خبر داد:
استمرار بازرسی های استاندارد در ایلام
مدیرکل استاندارد استان ایلام از استمرار بازرسی ها در سطح استان خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از یک هزارو ۶۰۰ فقره نمونهبرداری و بازرسی از واحدهای تولیدی و مراکز عرضه استان ایلام انجام شده است.
![استمرار بازرسی های استاندارد در ایلام](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/XPzMXqn6gz3h/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh55OKICKV_6l/%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%85+%D9%87%D9%85%D8%AA%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج ایلام، مهناز همتی مدیرکل استاندارد استان ایلام افزود: در نیمه نخست سال جاری بازرسان استاندارد ایلام یک هزارو ۶۹۳ فقره نمونه برداری و بازرسی فنی از واحدهای تولیدی و مراکز عرضه تحت پوشش استان انجام دادهاند.
وی اظهار داشت: در شش ماهه اول سال جاری تعداد یک هزارو ۴۵۲ فقره بازرسی و ۲۴۱ فقره نمونه برداری از واحدهای تولیدی و مراکز عرضه استان توسط کارشناسان اداره کل انجام شده است.
مدیرکل استاندارد استان ایلام هدف از نمونه برداری و آزمون کالاهای تولیدی را انطباق آنها با شرایط و مقررات استانداردهای ملی دانست و اظهار داشت: ۱۸ فقره بازرسی فنی تجهیزات بازی و ۸۲ فقره بازرسی فنی آسانسور در طی این مدت انجام شده است.
همتی با بیان اینکه بازرسی های کارشناسان این اداره کل در سطح استان ایلام همچنان ادامه دارد، تصریح کرد: مراکز عرضه استان و همچنین واحدهای تولیدی می بایست شرایط و مقررات استاندارهای ملی را رعایت کنند.
ارسال نظر