مرتضی اثمری:
هوای خراسان رضوی از امروز گرم خواهد شد
کارشناس مرکز پیشبینی هواشناسی خراسان رضوی بیان کرد: کمینه دمای هوای مشهد نیز دیشب سه درجه سلسیوس بود که تا چند شب آینده به هشت درجه خواهد رسید.
![هوای خراسان رضوی از امروز گرم خواهد شد](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/8OQemxsFzEvr/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh0vShSe_AxrH/%D9%87%D9%88%D8%A7%DB%8C+%D8%AE%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D9%86+%D8%B1%D8%B6%D9%88%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، مرتضی اثمری کارشناس مرکز پیشبینی هواشناسی خراسان رضوی در خبری اعلام کرد: هوای خراسان رضوی از امروز تا پایان هفته جاری بیش از پنج درجه گرم میشود.
اثمری در ادامه این خبر افزود: بیشینه دمای امروز هوای گرم مشهد ، ۱۷ درجه سلسیوس پیشبینی شده است که تا پایان هفته به ۲۲ درجه خواهد رسید.
کارشناس مرکز پیشبینی هواشناسی خراسان رضوی همچنین ادامه داد: کمینه دمای هوای مشهد نیز دیشب سه درجه سلسیوس بود که تا چند شب آینده به هشت درجه خواهد رسید.
وی در ادامه تصریح کرد: شب گذشته چهار شهرستان خراسان رضوی شامل فریمان، قوچان، چناران و تربتحیدریه دمای زیر صفر را تجربه کردند که سردترین آنها فریمان گزارش شده است.
اثمری در خاتمه تاکید کرد: طی چند روز آینده وزش باد در مناطق بادخیز خراسان رضوی به نسبت شدید و همراه با گرد و غبار گزارش شده است و فریمان با کمینه دمای هوای سه درجه زیر صفر و بردسکن با بیشینه دمای هوای ۲۱ درجه به ترتیب سردترین و گرمترین شهرستانهای خراسان رضوی طی ۲۴ ساعت گذشته بودهاند.
ارسال نظر