نشست مجموعه معدنی مس سرچشمه رفسنجان با پارک علم و فناوری یزد برای بررسی همکاری مشترک
جمعی از مسئولین مجموعه معدنی مس سرچشمه رفسنجان روز شنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۰ با حضور در پارک علم و فناوری یزد، ضمن بازدید از شرکت های فعال در حوزه معدن، راه های همکاری مشترک و استفاده از ظرفیت های این شرکت ها را بررسی کردند.
به گزارش خبرگزاری موج یزد، لطفی، رئیس پارک علم و فناوری یزد، در این نشست با اشاره به ایجاد مرکز توسعه فناوری های معدنی با حمایت پارک، گفت: شرکت های مستقر در این مرکز، پروژه های بزرگی در معادن بزرگ کشور اجرا کرده اند.
وی افزود: برخلاف تصور همگان، حوزه توسعه فناوری بسیار انسانی بوده و نیازمند ایجاد ارتباط و اعتماد افراد به یکدیگر است و امیدواریم این نشست ها فتح بابی برای آغاز همکاری شرکت های مستقر در پارک و مس سرچشمه شود.
معتمدزاده، مدیر دفتر همکاری با صنعت پارک علم و فناوری یزد نیز با بیان اینکه پارک و شرکتهای مستقر در آن، بیشتر خواستار انجام امور اجرایی هستند، گفت: امیدواریم این همکاری ها باعث ارتقاء توانمندیهای طرفین شود.
وی افزود: مرکز توسعه فناوری های معدنی متشکل از نه استارتاپ بسیار قوی است که از صفر تا صد زنجیره ارزشی در حوزه معدن را ایجاد می کنند.
جندقی، مدیر مرکز نوآوری مس سرچشمه ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های مجموعه مس سرچشمه، گفت: از حدود ۵۰ هزار میلیارد گردش مالی در طول سال، ۲۰ هزار میلیارد آن صرف خرید قطعات و خدمات می شود.
وی با بیان اینکه تکنولوژی و مواد اولیه بسیاری از این قطعات وارد می شود، گفت: متخصصان ایرانی توانایی انجام همه کارها را دارند ولی باید اعتماد به نفس داشته و یکدیگر را بپذیریم.
جندقی با اشاره به راه اندازی مرکز نوآوری مس سرچشمه در ماه های اخیر، گفت: امور نوآوری در مجموعه مس سرچشمه دوران ابتدایی خود را می گذراند و هدف ما از راه اندازی این مرکز، حمایت از استارتاپ های توانمند در حوزه های مورد نیاز خود بوده و در این زمینه هیچ محدودیتی نداریم.
وی از نیازهای فناورانه مس سرچشمه سخن گفت و ضمن اعلام آمادگی برای استفاده از ظرفیت های شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری یزد، تصریح کرد: در زمینه هایی مثل قطعه سازی پروژه های معدنی، دیسپاچینگ مانیتورینگ، کاهش هزینه ها و مصرف انرژی، بالا بردن طول عمر لاستیک کامیون های معدن، ساخت اتاق کامیون های ناوگان حمل و نقل معدن و…. نیاز به کمک داریم.
جندقی با دعوت نمایندگان این شرکت ها برای بازدید از مجموعه مس سرچشمه رفسنجان، گفت: از شرکت های پارک می خواهیم از مس سرچشمه بازدید و در هر بخشی که علاقه مند بوده و یا تخصص دارند، فعالیت کنند.
وی ضمن ابراز خرسندی از تامین نیازهای مس سرچشمه در داخل کشور، گفت: در هر یک از بخش های معدن، تغلیظ و پالایشگاه که توانمندی و مزیت رقابتی وجود داشته باشد، می توانیم مذاکره و قرارداد منعقد کنیم.
شکوهی، معاون فناوری و نوآوری پارک نیز در این نشست با بیان اینکه پارک علم و فناوری یزد چند سالی است به جای توسعه صنعت معدنی به سمت توسعه فناوری های معدنی گام برداشته است، گفت: استان یزد به دلیل شرایط اقلیمی خود از جمله کمبود آب، سرمایه گذاری خود را بر روی نیروی انسانی جوان و خلاق انجام داده و در این راستا به صورت جدی وارد حوزه فناوری های معدنی شده ایم.
میرحسینی، مدیر مرکز توسعه فناوری های معدنی در تشریح مبانی فعالیت این مرکز گفت: در حال حاضر با حمایت های پارک علم و فناوری یزد ۱۶۰ نفر نیروی انسانی در قالب ۹ شرکت در این مجموعه فعالیت می کنند.
وی مهم ترین سرمایه این مجموعه را نیروی انسانی توانمند و فعال دانست و گفت: این نیروها در قالب تیم های نرم افزاری، ساخت و تولید، طراحی، صنایع، مالی، مدیریت و مشاوره فعالیت نموده و حدود ۴۰ نفر از آن ها نیز برای انجام پروژه ها در داخل معادن مستقر هستند.
میرحسینی با اشاره به انجام پروژه های مختلف در معادن بزرگ کشور، گفت: با توجه به رشد مجموعه و دارا بودن نیروهای توانمند، در حال حاضر هدف اصلی ما انجام پروژه های بزرگ بوده و خواستار همکاری با مجموعه مس سرچشمه هستیم.
امراللهی، مدیرعامل شرکت بیستون کویر نیز با اشاره به اجرای نرم افزار دیسپاچینگ مانیتورینگ در معادن بزرگ کشور توسط این شرکت،گفت: با مس سرچشمه هم مذاکراتی در این زمینه انجام داده ایم که هنوز به نتیجه نرسیده است.
اضافه میشود با هماهنگی پارک علم و فناوری یزد در سفر های بین استانی کارشناسان طرفین، تفاهم های صورت گرفته در این نشست، دنبال می شود.
ارسال نظر