معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش مازندران:
سلامت دانشآموزان در آموزش حضوری برای ما اولویت است
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش مازندران گفت: در آموزش حضوری، سلامت دانشآموزان برای ما اولویت است.
به گزارش خبرگزاری موج مازندران، قربانعلی سهرابی با اشاره به مصوبه ۹۱ ستاد ملی مقابله با کرونا درباره بازگشایی مدارس اظهار داشت: از ۱۵ آبانماه مدارس متوسطه دوم به صورت محدود و با رعایت شعاع یک و نیم متر آموزش حضوری را شروع کرد و به همین دلیل ممکن است هر دانشآموزی هفتهای یک یا دو روز فرصت حضور در کلاس را داشته باشد و قرار است از اول آذرماه نیز مدارس متوسطه اول و ابتدایی با همین شرایط بازگشایی شود.
وی ادامه داد: تعداد دانشآموزان در کلاسها و مدارس، با توجه به ابعاد کلاس و با رعایت شعاع یک و نیم متر، متغیّر است و عدد و رقم ثابتی ندارد ضمن اینکه ما و همکارانی از مراکز بهداشت شهرستانها و مناطق بازدید روزانه را انجام میدهیم تا قوانین مربوطه به دقت رعایت شود چون سلامت دانشآموزان برای ما اولویت است.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش مازندران گفت: شورای مدرسه نیز نظارت مستمر میکنند و اگر دانشآموزی دچار آنفلوآنزا شد یا مشکوک به کرونا بود، حتماً با هماهنگی اداره مربوط، مدرسه تعطیل میشود تا آسیبی به فرزندان و خانوادههای آنان نرسد.
وی تأکید کرد: بازگشایی حضوری مدارس به معنای حضور همه دانشآموزان یک مدرسه نیست و مدیران مدارس و شورای مدرسه تصمیم میگیرند به چه شیوهای مدرسه را باز کنند و ممکن است هر دانشآموز در هفته یک یا دو روز در کلاس حاضر شود.
سهرابی بیان داشت: دانشآموزان کلاس اول ابتدایی، مدارس روستایی و عشایری و همچنین کلاسهای کارگاهی در مدارس فنی و حرفهای از ابتدای مهر با حضور ۱۵ تن به صورت حضوری برقرار بود و تا امروز هم برقرار است.
وی درباره بروز موارد قطعی کرونا نیز تصریح کرد: خوشبختانه تا امروز موارد قطعی ابتلا به کرونا در مدارس به ما گزارش نشد و مدیران مدارس در جریان هستند حتی در مواردی که دانشآموز به سرماخوردگی مبتلا شد یا مشکوک به کرونا بود نیز به فوریت و با هماهنگی اداره متبوع، کلاس تعطیل شود تا خطری سایر دانشآموزان را تهدید نکند.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش مازندران افزود: برای آمادهسازی مدارس برای بازگشایی در ابتدای آبانماه و با اعتبارات وزارتی، یک میلیارد و هشتصد و پنجاه و چهار میلیون تومان، تجهیزات بهداشتی و ضدعفونیکننده خریداری و در بین مدارس توزیع شد و مرحله دوم نیز تکرار خواهد شد.
وی ابراز داشت: در خصوص واکسیناسیون هم با وجود اینکه برای دانشآموزان شرط اجباری برای بازگشایی نیست اما برابر آمار دانشگاه علوم پزشکی تا امروز بیش از ۹۰ درصد دانشآموزان بین ۱۲ تا ۱۸ درصد، حدود ۲۲۰ هزار تن از مجموع ۲۴۸ هزار دانشآموز واکسن مرحله اول را دریافت کردند و مرحله دوم را نیز حدود ۶۲ درصد دانشآموزان دریافت کردند.
سهرابی خطاب به خانوادهها گفت: همکاری و همیاری اولیا میتواند به آموزش و پرورش در بازگشایی کامل، تلفیقی یا موردی کمک کند و امروز دغدغه خانوادهها این است که همه دانشآموزان واکسن زده باشند چون کسانی که واکسن زدند نگران ابتلا از طریق دانشآموزانی هستند که واکسن نشدند.
ارسال نظر