English

علی وارسته:

چالش اصلی در حوزه حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی، کاهش رانندگان است

نایب رییس انجمن صنفی مالکان ناوگان مسافربری خراسان رضوی بیان کرد: در گذشته اتوبوسهای نو وارد ناوگان مسافربری می‌شد ولی هم‌اینک چنین اتوبوسهایی و رانندگانشان حاضر به تحمل رنج سفرهای جاده‌ای نیستند.

چالش اصلی در حوزه حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی، کاهش رانندگان است

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، علی وارسته نایب رییس انجمن صنفی مالکان ناوگان مسافربری خراسان رضوی در خبری اعلام کرد: کاهش شدید تمایل رانندگان حرفه‌ای به اشتغال در اتوبوس‌های برون‌شهری تبدیل به چالش اصلی در حوزه حمل و نقل جاده‌ای و جابه‌جایی مسافران شده است.

وارسته در ادامه این خبر تصریح کرد: دشواریها و سختی کار رانندگی اتوبوس آنچنان که باید مورد توجه قرار نگرفته است در حالی که شاغلان این حرفه به طور مداوم در سفرهای بین شهری با وضعیت گاه نامناسب فیزیکی جاده‌ها و شرایط متغیر جوی قرار دارند . 

نایب رییس انجمن صنفی مالکان ناوگان مسافربری خراسان رضوی همچنین افزود: برای تامین راننده مقرر شده بود به رانندگان بازنشسته ای که سن کمی دارند دوباره فرصت داده شود تا در ناوگان مسافری فعالیت کنند که هنوز این تصمیم اجرایی نشده است.

وی در ادامه تاکید کرد: کهنگی و فرسودگی ناوگان مسافربری، فقدان ناوگان نو و البته نبود سرمایه کافی برای خرید اتوبوس های جدید و گران قیمت، از دیگر مشکلات مهم در حوزه حمل و نقل مسافر برون شهری است.

وارسته متذکر شد: گرانی لوازم یدکی اتوبوس سرسام آور است و به عنوان نمونه قیمت شیشه جلو اتوبوس از چهار میلیون ریال به ۲۰ میلیون ریال رسیده و همین کالای موجود نیز با برند چینی کم‌کیفیت عرضه می شود که این مشکل در خصوص دیگر لوازم یدکی نیز صدق می کند.

وی گفت: شمار ناوگان اتوبوس زیر نظر انجمن صنفی شرکتهای مسافربری خراسان رضوی، هزار و ۲۰۰ دستگاه می باشد و از ابتدای امسال تنها ۱۵۰ جفت لاستیک برای توزیع در اختیار ناوگان مسافربری استان قرار گرفته است.

نایب رییس انجمن صنفی مالکان ناوگان مسافربری خراسان رضوی ادامه داد: در حالی که پیش‌تر اتوبوسهای نو وارد ناوگان مسافربری می‌شد ولی هم‌اینک چنین اتوبوسهایی و رانندگانشان حاضر به تحمل رنج سفرهای جاده‌ای نیستند و ترجیح می‌دهند در شرکتهای بخش خصوصی و یا مجموعه‌هایی مانند شرکت گاز، نفت و معادن با خط سیر مشخص و محدود روزانه فعالیت کنند.

وی یادآور شد: شرایط ذکر شده دست به دست هم داده تا اکنون مسافران شهر مشهد از سراسر ایران از ناوگان فرسوده و مستهلک برای سفرهای خود استفاده کنند و دیگر مشکل اتوبوس داران خراسان رضوی جریان سفرهای فصلی به مشهد است.

وی در ادامه افزود: سفر به مشهد در روزهای خاص و تعطیلات روی می دهد لذا معمولا در مقطعی ناوگان برای بازگشت از مشهد و یا عزیمت به مشهد بدون مسافر است و یا به اصطلاح یک سرخالی باید کار کند.

وارسته در خاتمه خاطرنشان کرد: پیشتر، این مجموعه صنفی حدود هزار و ۸۰۰ ناوگان اتوبوسی زیر پوشش خود داشت که در حال حاضر به دلیل موارد ذکر شده بسیاری از ناوگان خوابیده و فقط هزار و ۲۰۰ دستگاه دارای کارت سوخت بوده و در ناوگان مسافربری فعالیت دارند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه