دانشگاه علوم پزشکی مشهد، رتبه نخست جشنواره ملی طب ایرانی را بدست آورد
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جشنواره ملی طب ایرانی موفق به کسب رتبه نخست در راه اندازی مراکز درمانی آکادمیک طب ایرانی و مکمل شد.
![دانشگاه علوم پزشکی مشهد، رتبه نخست جشنواره ملی طب ایرانی را بدست آورد](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/OLK8dcz6vO6w/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh0e6Od5Gabwg/%D8%AC%D8%B4%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87+%D9%85%D9%84%DB%8C+%D8%B7%D8%A8+%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در نامه ای به دکتر محمدعلی کیانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد، آورده است: ضمن تبریک کسب این رتبه ارزشمند بر همگان واضح است که عدم راه اندازی مراکز ارائه خدمات آکادمیک طب ایرانی، منجر به عرضه این خدمات از سوی افراد و جریان های افراطی فاقد صلاحیت های علمی و قانونی خواهد شد و ره آورد این رویکرد، خسران جامعه پزشکی، مردم و کشور است.
وی همچنین ادامه داد: ابتکار دانشگاه علوم پزشکی مشهد در استفاده بهینه و حداکثری از اعضای هیات علمی، متخصصین طب ایرانی، مراکز دولتی و به کارگیری مدل مشارکتی با بخش غیردولتی که از مولفه های مهم در کسب این موفقیت ملی بوده است، می تواند الگو ساز باشد.
شایان ذکر است که: دومین جشنواره ملی طب ایرانی ، به منظور ایجاد انگیزه و ترغیب شخصیت های حقیقی و حقوقی، با حضور وزیر بهداشت برگزار و از اشخاص حقیقی و حقوقی، گروه های آموزشی و دانشکده های برتر قدردانی شد.
ارسال نظر