با حکمی از سوی مهدی دوستی؛
سرپرست دو فرمانداری قشم و جاسک منصوب شدند
استاندار هرمزگان در احکام جداگانهای سرپرست دو فرمانداری قشم و جاسک را منصوب کرد.
![سرپرست دو فرمانداری قشم و جاسک منصوب شدند](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/M8GxIi2iKaLz/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh9zQ3HUfQ5yM/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، مهدی دوستی استاندار هرمزگان با صدور احکامی، محمد محمدحسینی تختی را به سمت سرپرست فرمانداری شهرستان قشم و علی مهرانی را به سمت سرپرست فرمانداری شهرستان جاسک منصوب کرد.
محمد محمدحسینی تختی از نیروهای جوان هرمزگانی است که سوابق مختلف اجرایی و مدیریتی از جمله دبیر و مشاور مجمع نمایندگان استان هرمزگان در ادوار دهم و یازدهم مجلس شورای اسلامی، مسئول دفتر نایب رئیس ادوار هفتم و هشتم مجلس شورای اسلامی، دبیر فراکسیون فناوری اطلاعات مجلس شورای اسلامی و دبیر فراکسیون بنادر و توسعه دریا محور مجلس شورای اسلامی را در کارنامه دارد.
همچنین علی مهرانی از نیروهای هرمزگانی است که سوابق مختلف اجرایی و مدیریتی از جمله معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان میناب، بخشدار مرکزی شهرستان میناب، بخشدار بندزرک شهرستان میناب و بخشدار سندرک شهرستان میناب را در کارنامه دارد.
ارسال نظر