ضرورت ایجاد شهر فرودگاهی کلانشهر مشهد
شهردارمشهد بیان کرد: در کنار فرودگاه ایستگاه راه آهن را نیز داریم که شهر را به دو بخش تقسیم کرده و این امر باعث توسعه نامتوازن شهر شده است.
به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، عبدالله ارجائی شهردارمشهد در سخنانی عنوان کرد: به دلیل آلودگی هوای ناشی از صعود و فرود هواپیماها که از روی شهر انجام میشود دچار مشکل هستیم لذا شهر فرودگاهی باید در این کلانشهر ایجاد شود.
ارجائی این سخنان را در جلسه نشست شورای معاونان شهرداری مشهد بیان کرد و ادامه داد: هر هواپیما به اندازه ۴۰۰ خودرو فرسوده، آلایندگی ایجاد میکند، این درحالی است که در بیشتر شهرها فرودگاه به اندازه مشهد نزدیک شهر نیست.
شهردار مشهد تصریح کرد: در کنار فرودگاه ایستگاه راه آهن را نیز داریم که شهر را به دو بخش تقسیم کرده و این امر باعث توسعه نامتوازن شهر شده است، همچنین مشهد یک میدان بار مرکزی مناسب ندارد لذا نیازمند یک میدان بار مرکزی هستیم.
وی همچنین افزود: نمایشگاه بینالمللی نیز بهترین اراضی با بهترین کاربریها را تصاحب کرده است و بهرهوری کافی را ندارد و اگر این زمین را اجاره بدهیم درآمد بیشتری نصیب شهرداری خواهد شد.
ارجایی اظهار کرد: به یک شهرک فرودگاهی و بندر خشک با حداقل هزار هکتار زمین نیاز است تا بتوان فرودگاه، راه آهن، نمایشگاه و میدان بار مرکزی شهر را به آنجا منتقل کرد و برای ایجاد شهرک فرودگاهی یا بندرخشک کنسرسیوم بانکی تشکیل شده، بانکها نیز از این پیشنهاد استقبال کردهاند و آماده مدیریت کار هستند.
شهردار مشهد متذکر شد: ساماندهی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی حاشیه شهر مشهد نیز به عنوان کارویژه دنبال میشود و جلساتی نیز با امام جمعه مشهد و استاندار خراسان رضوی برای گرفتن تصمیم مناسب در این زمینه برگزار شده است.
وی در ادامه گفت: کارگروه سرمایه گذاری و توسعه اقتصادی نیز باید تاکنون تشکیل میشد که این اقدام صورت نگرفته و تا ۱۰ روز آینده این کارگروه باید تشکیل شود و تکمیل بخشی از خط سوم و آغاز خط چهارم قطارشهری نیز از دیگر برنامه های مهم است.
ارجایی ادامه داد: عملیات حفاری خط چهارم آن آغازشده که باید سرعت بگیرد، برای رفع مشکل در این خط هزار میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته، دستگاه حفار نیز درحال کار است و تاکنون حدود ۲۷۰ متر از تونل این خط حفاری شده است.
شهردار مشهد تاکید کرد: توسعه فضاهای ورزش، شادی و نشاط برای بانوان نیز مورد تاکید است، به فضایی برای تفریح و نشاط کودکان در شهر نیز نیاز است که باید به آن توجه شود.
وی اذعان کرد: طراحی و ایجاد الگوی زیست رضوی بر مبنای سه گانه خادم، زائر و مجاور و طراحی ایجاد الگوی شهر تراز انقلاب اسلامی هم از دیگر اقدامات ویژه مدیریت شهری میباشد که یک الگوی مترقی در سبک زندگی رضوی است.
شهردار مشهد یادآور شد: هوشمند سازی فعالیتها ثمرات بسیار از جمله شفافیت در کار دارد و در کنار آن بوروکراسی را کاهش خواهد داد، برهمین اساس شهرداری منطقه ۱۱ مشهد باید تا پایان سال هوشمند شود و سایر مناطق نیز به سرعت درسال آینده هوشمند گردند.
ارجایی در خاتمه خاطرنشان کرد: بودجه ۱۴۰۱ که اولین بودجه در این دوره خواهد بود، نشان دهنده سیاستها و آینه تمام نمای مدل فکری مدیریت شهری دوره ششم است و ۳۰ درصد کل بودجه سال آینده شهرداری به حاشیه شهر اختصاص داده میشود که این اقدام بی نظیر است.
ارسال نظر