مهدی باب الحوائجی؛
استان همدان به جایگاه واقعی خود نرسیده است/تدوین طرح جامع رسانه توسط اهالی رسانه استان
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان در دیدار با اعضای هیات رییسه انجمن صنفی کارفرمایی مدیران رسانه های استان همدان اظهار کرد: همگرایی و انسجام مدیران رسانه در راستای ارتقای سطح کمی و کیفی موضوعات صنفی بسیار ارزشمند است و باید این موضوع حمایت شود.
به گزارش خبرگزاری موج همدان وبه نقل از مدیریت ارتباطات و روابط عمومی انجمن صنفی مدیران رسانه های استان همدان، مهدی باب الحوائجی سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان افزود: اگر بتوانیم همگرایی اتحاد و انسجام را در استان گسترش و بسط دهیم، قطعا محکوم به پیروزی هستیم و شاهد ارتقای استان در تمامی سطوح خواهیم بود.
وی با بیان اینکه تاکنون همدان در حد و اندازه خود معرفی نشده است، گفت: متاسفانه استان همدان در سال های گذشته به جایگاه واقعی خود نرسیده است اما خوشبختانه امروز شاهد هستیم اکثریت مدیران استان بومی هستند و همین موضوع می تواند موجب ارتقای استان در تمامی حوزهها شود که اهالی رسانه ها نقشی بی بدیل و محوری در تحقق این موضوع دارند.
باب الحوائجی با تاکید بر اینکه مردم همدان بسیار نجیب هستند و باید از ظرفیت فرزندان این دیار در تمامی عرصه ها به درستی بهره برد، افزود: همه ما فرزندان همدان باید با برنامه ریزی دقیق، همدل و منسجم و به صورت شبانه روزی در راستای معرفی هر چه بهتر همدان در سطوح داخلی و بین المللی تمام تلاش خود را به کار بگیربم چرا که دیگر زمان فرصت سوزی نیست.
معاون استاندار همدان ادامه داد: برای رسانه ها برنامه های خوبی در ذهن داریم که باید با همفکری یکدیگر اجرایی کنیم و معتقدم طرح جامع رسانه باید با محور اهالی رسانه استان تدوین و اجرا شود.
وی تاکید کرد: تاثیر گذاری رسانه رکن اصلی عملکرد و تصمیمات مدیران آن است، از این رو در جهت اغنای افکار عمومی و سرمایه گذاری در این عرصه بایستی بر اساس اولویت ها و سلایق مختلف جامعه ضریب نفوذ رسانه را افزایش دهیم.
باب الحوائجی تحقق اطلس رسانه ای بر اساس ذائقه مردم استان همدان را نیازمند جریان سازی درست و به روز بودن رسانه ها در این عرصه برشمرد و بر هر گونه حمایت از رسانه های استان در دولت مردمی تاکید کرد.
تصویب قوانین حمایتی دارای ضمانت اجرا برای جامعه رسانه ای
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی کارفرمایی رسانههای استان همدان نیز در این دیدار گفت: چهار مجموعه رسانه ای در استان همدان فعالیت دارند که خوشبختانه توسط نیروهای خوش فکر، انقلابی و اثرگذار اداره می شود و هر کدام از آنها وظایف مختلفی را عهده دار هستند و انجمن صنفی مدیران رسانه های استان با هدف ارتقای معیشت اهالی رسانه و بالا بردن سطح کمی و کیفی رسانه ها در بهمن ماه 1398 فعالیت رسمی خود را آغاز کرد.
مسعود پورصالحی بیان کرد: ساختار غلط و فقدان قانون حمایت از رسانه ها در جهت امنیت شغلی اهالی رسانه موجب بروز مشکلات جدی در این زمینه شده است و متاسفانه جایگاه رسانه در سال های اخیر با چالش جدی روبرو شده است و در این بین رسانه های معاند با فرصت طلبی از خلا موجود به دنبال صحنه گردانی افکار عمومی هستند!
وی بیان کرد: با توجه به مشکلات عدیده رسانه های استان، نیازمند حمایت مسولان ارشد استان در راستای ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات به اهالی رسانه هستیم و امیدواریم در دولت مردمی شاهد اتفاقات مثبت در این حوزه باشیم.
دبیر انجمن صنفی مدیران رسانه استان نیز در ابتدای این جلسه به بیان ساختار تشکیلاتی این انجمن و خدمات ارایه شده در آن پرداخت و گفت: استان همدان یک سرمایه بزرگ از رسانه ها دارد و امروز شاهد فعالیت حدود 500 نفر در این عرصه هستیم که با وجود تنوع دیدگاه ها در جهت ارتقای استان از هیچ تلشای فروگذار نیستند و معتقدیم باید از آنها حمایت شود.
انحمن صنفی بر تقویت توان اقتصادی رسانه های استان تاکید دارد
زهره پوروهابی افزود: خانه مطبوعات، مجمع رسانه های انقلابی، انجمن صنفی مدیران رسانه و بسیج رسانه چهار تشکل مرتبط با حوزه رسانه در استان همدان هستند که هر کدام با شرح وظایف مختلف در حوزه نرم افزاری و سخت افزاری تلاش می کنند تا از ظرفیت رسانه های استان در جهت تحقق اهداف نظام و افزایش امیدآفرینی در جامعه به درستی استفاده شود.
وی با اشاره به اینکه تاکنون 55 مدیر رسانه در استان به عضویت این انجمن صنفی درآمده اند و بیش از 125 عضو اصلی داریم، افزود: در کنار توجه به سایر موضوعات، به ترویج فرهنگ نیکوکاری در جامعه نیز نگاه ویژه ای داریم و خوشبختانه به همت این انجمن مرکز نیکوکاری رسانه تشکیل شده است که سومین استان در کشور زمینه هستیم که نیازمند حمایت مسولان هستیم.
وی ارتقای سطح معیشتی را یکی از مهمترین اهداف این انجمن صنفی برشمرد و گفت: در کنار افزایش سطحی کمی و کیفی رسانه ها، توجه به مباحث معیشتی و رفاهی اهالی رسانه یکی از ضروریات مهم است که خوشبختانه از بدو تاسیس به این حوزه نگاه ویژه ای داشتیم.
پوروهابی در این خصوص افزود: در ماه های اخیر با حمایت برخی از نهادهای دولتی از جمله جهاد کشاورزی اقدام به توزیع بسته معیشتی با قیمت مناسب و همچنین با تدابیر اندیشیده شده اقدام به برقراری تورهای مسافرتی به صورت نقد و اقساط برای اهالی رسانه کرده ایم که خوشبختانه رضایتمندی این عزیزان را به همراه داشته است.
وی تاکید کرد: این انجمن صنفی به دنبال آن است تا با حمایت مدیران استان بسته متنوعی از فعالیت های مختلف را برای اهالی رسانه استان تهیه و اجرا کند.
بهره از ظرفیت شورای هماهنگی روابط عمومی ها و اطلاع رسانی در ساماندهی برخی روابط عمومی ها
در ادامه سپهری، بازرس انجمن صنفی مدیران رسانه استان از ضعف هایی که در فضای رسانه ای استان در زمینه های مختلف وجود داشت، به عنوان دلیلی مهم بر تشکیل انجمن صنفی در کنار دیگر تشکل ها یاد کرد و افزود: انجمن صنفی با توجه به اهدافی که مد نظر قرار داده است با یاری خداوند و همراهی اعضا توانسته است حرکت های خوبی را در زمینه های مختلف با توجه به مشکلاتی که وجود دارد انجام دهد و یا در روال اجرا قرار دارد.
وی با بیان اینکه عمده مشکلات و مسایل صنفی احصا وشناسایی شده است و به حضور وزیر و معاون مطبوعاتی نیز رسیده است، عنوان کرد: از معاون استاندار و دیگر مسوولان انتظار بر همراهی و حمایت در اموری که عهده دار و امکان مساعدت دارند، وجود دارد.
وی با اشاره به طرح جامع رسانه ای که معاون سیاسی استاندار در جلسه ای به آن اشاره کرده بود،پرداخت و آن را به عنوان طرح و سندی ارزشمند که می تواند تمامی مسائل و دغدغه های جامعه رسانه ای را با توجه به امکان های جامعه محلی پوشش دهد، یاد کرد.
سپهری با بیان اینکه بایستی از ظرفیت هایی همچون شورای هماهنگی روابط عمومی ها در راستای بهبود وضعیت عملکردی برخی از روابط عمومی ها و ساماندهی بودجه های رسانه ای دستگاه ها نسبت به رسانه های فعال و تاثیرگذار بهره لازم و کافی رابرد، گفت: شورای هماهنگی روابط عمومی ها و شورای اطلاع رسانی می توانسته اند از عملکردی به مراتب بهتر برخوردار باشند.
وی همچنین با اشاره به روند موفقیت آمیز و موثر کنونی دعوت هایی که از سوی روابط عمومی استانداری از رسانه ها صورت می گیرد، پرداخت و این فرایند را در نقطه مقابل دوره پیشین مدیریت روابط عمومی استانداری برشمرد که دعوت ها عمدتا گزینشی انجام می گرفت.
بازرس انجمن صنفی با اشاره به اینکه اهالی رسانه برای امید آفرینی و انجام وظایف خود به نحوی موثرهمانگونه که تاکنون انجام داده اند بیش از پیش نیاز به انگیزش های لازم به شکل های مختلف حمایتی در شرایط نامناسب اقتصادی موجود دارند البته تاکنون تنگنای اقتصادی حاکم از فعالیت و تاثیرگذاری آن ها در انجام سازنده وظایفشان کاسته نکرده است.
بهره از فعالان رسانه در دستگاه های دولتی
عضو هیات مدیره انجمن صنفی مدیران رسانه های استان همدان نیز بیان کرد: رهبر معظم انقلاب به حوزه رسانه نگاه ویژه ای دارند و تاکید کرده اند "اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم، رئیس فضای مجازی کشور میشدم" که همین موضوع به نوعی اهمیت فعالیت رسانه ای را برای همگان تبیین می کند و ما باید در این عرصه بیش از پیش تلاش کنیم.
حمداله چاروسایی بیان کرد: تعداد رسانه های فعال در استان همدان منجر به ایجاد اشتغال شده است که باید با حمایت همه جانبه و برنامه ریزی مناسب از این سرمایه بزرگ در مسیر درست نهایت بهره را برد.
وی افزود: پویانمایی، اثرگذاری و انعکاس خدمات دستگاه های نظام نیازمند پیوست رسانه ای است از این رو باید از ظرفیت اهالی رسانه به ویژه خبرنگاران توانمند و خوش فکر در روابط عمومی ادارت و دستگاه های اجرایی استفاده شود تا شاهد تبیین خدمات نظام به مردم و به تبع آن افزایش رضایت مندی عمومی باشیم.
ارسال نظر