حمید موسوی:
زائران بارگان منور رضوی(ع)، تنها با ارائه کارت واکسن خدمات دریافت خواهند کرد
سرپرست فرمانداری مشهد بیان کرد: اجرای طرحهای نظارتی در تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان با ۱۵۰بازرس و ۱۰۰ نیروی بسیجی دارای کارت شناسایی با قوت پیگیری و دنبال خواهد شد.
![زائران بارگان منور رضوی(ع)، تنها با ارائه کارت واکسن خدمات دریافت خواهند کرد](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/bzR9RuYLU3r8/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehzHyyUh85HRU/%D8%B3%D8%B1%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA+%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C+%D9%85%D8%B4%D9%87%D8%AF+.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، حمید موسوی سرپرست فرمانداری مشهد در خبری اعلام کرد: زائران بارگاه منور امام رضا (ع) در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان برای استفاده از خدمات عمومی در مشهد ملزم به ارائه کارت واکسیناسیون کرونا هستند.
موسوی در ادامه این خبر اضافه کرد: ارائه خدمات حمل و نقل عمومی و خدمات مربوط به رزرو هتل و اقامت در مراکز اقامتی برای زائران و مسافران در مشهد فقط با ارائه کارت واکسیناسیون انجام خواهد شد.
سرپرست فرمانداری مشهد همچنین تاکید کرد: اجرای طرحهای نظارتی در تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان با ۱۵۰بازرس و ۱۰۰نیروی بسیجی دارای کارت شناسایی با قوت پیگیری و دنبال خواهد شد.
موسوی در خاتمه تصریح کرد: انجمن خدمات مسافرتی مشهد متشکل از ۵۲۰ عضو فعال با هماهنگی سایر نهادهای مرتبط برای انسداد سایتهای فروش غیرقانونی بلیت و رزرو هتل و اسکان در این حوزه اقدام خواهند کرد.
ارسال نظر