غلامرضا ساربان:
کاهش کشت جو دیم پاییزه در خراسان رضوی به دلیل خشکسالی
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی بیان کرد: امیدواریم بخشی از کمبود بارش پاییزی، در طول فصل زمستان جاری جبران شود.
![کاهش کشت جو دیم پاییزه در خراسان رضوی به دلیل خشکسالی](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/n6JUsce6nghw/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh3QziIc-fWlQ/%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4++%DA%A9%D8%B4%D8%AA+%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%B2%D9%87+%D8%AC%D9%88.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، غلامرضا ساربان معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی اطلاع داد: امسال کشت ۱۳۷ هزار هکتار جو آبی به خراسان رضوی ابلاغ و ایجاد تعهد شد که ۹۰ درصد این میزان تاکنون محقق شده است.
ساربان در ادامه این خبر تصریح کرد: در کشت جو دیم امسال به دلیل خشکسالی موفقیت مورد نظر هنوز کسب نشده است و تعهد کشت پاییزه جو دیم در استان حدود ۴۰ هزار هکتار است که تاکنون ۳۵ درصد آن محقق شده و علت آن هم کاهش بارندگی و خشکسالی است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در ادامه تاکید کرد: حجم بارش ثبت شده پاییز امسال خراسان رضوی در مقایسه با دوره آماری حدود ۶۵ درصد کمتر شده است.
وی همچنین متذکر شد: بر اساس آخرین پیشبینیهای هواشناسی امیدواریم بخشی از کمبود بارش پاییزی امسال استان، در طول فصل زمستان جاری که نخستین روزهای آن را پشت سرگذاشتهایم، جبران شود و بخش کشاورزی خراسان رضوی تنها منبع تامین معیشت افزون بر نیمی از جمعیت یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفری روستاییان این استان است.
ساربان در خاتمه یادآور شد: سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار زمین با کار و تلاش ۳۶۳ هزار بهرهبردار بخش کشاورزی در خراسان رضوی زیر کشت ۸۳ نوع محصول میرود و ۱۲۵ هزار هکتار کشتزار این استان نیز به کشت گیاهان دارویی اختصاص دارد که به دلیل به کارگیری روش دیم، به شدت تحت تاثیر بارش نزولات آسمانی است.
ارسال نظر