میثم حاجیپور:
استان ایلام بهترین سرانه آموزشی نسبت به کل کشور را داراست
مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان نوسازی، توسعه وتجهیز مدارس کشور گفت: هماکنون ۵ هزار طرح عمرانی آموزشی فعال در کشور وجود دارد.
![استان ایلام بهترین سرانه آموزشی نسبت به کل کشور را داراست](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/zxGtkznMtLFx/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehx9oCPMOXlOs/IMG-20220110-WA0006.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج ایلام، میثم حاجی پور پیش از ظهر امروز در مراسم معارفه سرپرست جدید نوسازی مدارس استان ایلام با اشاره به انقلاب مدرسه سازی در ۴ سال اخیر اظهار داشت: اعتبارات مدرسه سازی از ۴۸۰ میلیارد تومان در سال ١٣٩٦ به ۴ و ۶۰۰ میلیارد تومان رسیده ودرسال ۱۴۰۰ تا به امروز ۹هزارو ۲۰۰ میلیارد تومان تحقق یافته است و در کل کشور ۵ هزار پروژه فعال آموزشی وجود دارد.
مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در ادامه با بیان اینکه ایلام بهترین سرانه (۸/۶) فضای آموزشی نسبت به کل کشور دارد گفت: خیرین در ابتدای مشارکت خیرین در ابتدا مبلغ ۱۷ میلیارد تومان بوده اما این مشارکت امسال به بیش از۳ هزار میلیارد تومان رسیده است.
حاجی پور خاطرنشان کرد: توفیق خدمت در عرصه مدرسه سازی نصیب هرکسی نمیشود و باید قدردان خداوند متعال باشیم.
در پایان این مراسم از زحمات نصرت الله رحیمی مدیر کل پیشین تقدیر و جلال حمره به عنوان سرپرست اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان ایلام معرفی شد.
ارسال نظر