علیرضا عباسی:
اجرای طرح ملی آبرسانی تربتحیدریه با صرف هزینه ۴۳۰ میلیارد ریال
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربتحیدریه بیان کرد: هدف از اجرای این طرح،تامین آب پایدار این شهرستان است و اگر اعتبار ملی طرح آبرسانی شهر تربتحیدریه امسال مسدود شود در عمل ضربه بزرگی به تامین اعتبار طرحهای آبرسانی این خطه وارد خواهد آمد.
![اجرای طرح ملی آبرسانی تربتحیدریه با صرف هزینه ۴۳۰ میلیارد ریال](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/WxsE81vyz3bV/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh2QZlvnRf--S/+%D8%B7%D8%B1%D8%AD+%D9%85%D9%84%DB%8C++%D8%A2%D8%A8%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%DB%8C+%D8%B4%D9%87%D8%B1+%D8%AA%D8%B1%D8%A8%D8%AA%E2%80%8C%D8%AD%DB%8C%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D9%87.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، علیرضا عباسی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربتحیدریه در خبری اطلاع داد: اجرای طرح ملی آبرسانی این شرکت با صرف ۴۳۰ میلیارد ریال هزینه تا کنون ۷۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
عباسی روز همچنین در ادامه اظهار کرد: برای تکمیل ۲۷ درصد باقی مانده که از سال ۸۱ عملیات اجرایی آن آغاز شده، ۳۰۰ میلیارد ریال دیگر اعتبار نیاز است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربتحیدریه در ادامه تصریح کرد: برای تکمیل عملیات این طرح، حفر چهار حلقه چاه در منطقه جعفرآباد، ساخت اتاقک، تاسیسات برقرسانی و نیز اجرای خطوط انتقال به میزان ۱۵ کیلومتر نیاز است.
وی با اشاره به اهداف اجرای اتمام طرح ملی تامین آب تربتحیدریه در سال آینده متذکر شد: هدف از اجرای این طرح،تامین آب پایدار این شهرستان است و اگر اعتبار ملی طرح آبرسانی شهر تربتحیدریه امسال مسدود شود در عمل ضربه بزرگی به تامین اعتبار طرحهای آبرسانی این خطه وارد خواهد آمد.
عباسی در ادامه تاکید کرد: ضرورت اجرای طرح ملی آبرسانی تربتحیدریه یک اولویت است و در این ارتباط پیگیریهای لازم در حال انجام است و امید است اعتبارات طرح ملی آبرسانی به این خطه حداقل ۲ سال دیگر تمدید شود.
وی ادامه داد: خشکسالی و کاهش نزولات آسمانی و افزایش دمای هوا در سال جاری بیسابقه بود و قطعی برق تابستان امسال را، تاکنون طی هیچ سالی در استان تجربه نکرده بودیم و با توجه به این که در این شهرستان و ۱۲۰ روستای تحت پوشش این شرکت، ایستگاههای پمپاژ متعددی وجود دارد، شرایط بسیار خاصی در تامین آب شهروندان حاکم شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربتحیدریه اذعان کرد: شیوع بیماری کرونا و نیاز مبرم شهروندان به آب نیز باعث افزایش مصرف ۹۵ هزار مشترک در شهرستان شده است و شرایط به گونهای است که با هر اوجگیری بیماری کووید ۱۹، مصرف مشترکان حداقل ۳۰ درصد افزایش میباید.
عباسی در خاتمه خاطرنشان کرد: با وجود آن که با تلاش همکاران شرکت در سطح شهر و روستا، شرایط مدیریت شده است ولی بررسی و تحلیلهای صورت گرفته، بیانگر مشکلات جدی در تامین آب شهر تربتحیدریه است که میبایست بر طرف شوند.
ارسال نظر