English

مدیر شیلات آذربایجان شرقی خبرداد:

استفاده از آب مغناطیسی برای اولین بار در مزارع پرورش ماهی آذربایجان‌شرقی

مدیر شیلات و امور آبزیان جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی گفت: برای اولین بار در استان از آب مغناطیسی در مزارع پرورش ماهی استفاده شد.

استفاده از آب مغناطیسی برای اولین بار در مزارع پرورش ماهی آذربایجان‌شرقی

به گزارش خبرگزاری موج آذربایجان شرقی، قاسم جعفروند اظهار داشت: برای اولین بار در استان از آب مغناطیسی در مزارع پرورش ماهی استفاده شد.

وی با بیان اینکه این مزرعه ۱۵ تن ظرفیت تولید ماهی دارد و پیش بینی می شود با نصب تجهیزات تولید آب مغناطیسی به میزان قابل توجهی به تولید  آن افزوده شود، اظهار داشت: با وجود آنکه ماهی عملاً آبی مصرف نمی کند و آب موجود در استخر پرورش به عنوان محیط زندگی ماهی محسوب می شود، با لحاظ محدودیت منابع آب در دسترس، وجود خشکسالی های اخیر و  نیاز به ارتقا کارایی مصرف آب، برنامه شیلات برای کاربرد بهینه آب در آبزی پروری و انجام پالایش آب استخر، استفاده از  روش های جدید تولید است.

جعفروند با بیان اینکه در این مزرعه آب مغناطیسی بدون اضافه کردن مواد شیمیایی و سمی به محیط پرورش از تشکیل رسوب جدید پیشگیری می‌کند و با اِعمال امواج مغناطیسی به آب، اکسیژن در دسترس ماهی افزایش می یابد و در نهایت جذب پروتئین خوراک افزایش می یابد، ادامه داد: حذف چشمگیر جلبک و بار میکروبی، کاهش زمان پرورش و کاهش پسماند پس از نصب تجهیزات پالایش آب استخر مورد انتظار است.

  مدیر شیلات و امور آبزیان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی با تاکید بر کارکرد تجهیزات جدید آبزی پروری و تاثیر آن بر افزایش تولید در استان خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم از آب مورد نیاز در حوزه آبزی پروری بیشترین بهره برداری را نموده و از هدر رفت آن جلوگیری کنیم.

گفتنی است آب مغناطیسی، نوعی روش تصفیه فیزیکی است که با عبور آب از میان یک آهن ربای دایمی بسته شده بر روی لوله غیر فلزی حامل آب استخر ایجاد می شود و با اِعمال میدان مغناطیسی در مسیر جریان آب و تغییر رفتار مولکولی آب، املاح رسوب گذار از حالت یونی منفک به حالت مولکول های الحاقی به یکدیگر تحت عنوان پدیده دانه برفی تغییر می یابند و اِعمال میدان مغناطیسی روی آب، موجب بهبود کیفیت آب می شود.

آذربایجان شرقی بیش از ۱۲ هزار هکتار مزرعه ماهی دارد؛ هر چند در زمان حاضر سرانه مصرفی ماهی در این استان نصف متوسط کشوری است، اما حضور این گونه غذایی مقوی و سالم در سفره مردم به عنوان یک عادت رفتاری در سال های گذشته روند رو به رشدی داشته است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه