English

توسط پروفسور ریحان میردامادی انجام شد؛

ساخت بیمارستان و مرکز علمی تحقیقاتی حضرت رسول (ص) در خمینی شهر

ساخت بیمارستان و مرکز علمی تحقیقاتی حضرت رسول (ص) در خمینی شهر در زمینی به مساحت چهل هزار متر مربع توسط پروفسور ریحان میردامادی انجام شد.

ساخت بیمارستان و مرکز علمی تحقیقاتی حضرت رسول (ص) در خمینی شهر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، پروفسور ریحان میردامادی در جمع مجمع نخبگان شهر خمینی شهر گفت: تا کنون مبلغ بالای ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی برای بیمارستان حضرت رسول (ص) خریداری شده است.

وی بیان کرد: مرکز تحقیقات پزشکی خیریه حضرت رسول( ص) با کمک خیرین شهر تهران در سال ۱۳۷۳ با اهدای زمین پدری و خرید زمین های اطراف راه اندازی و شروع به ساخت شد.

میردامادی با بیان این موضوع که مرکز خیریه حضرت رسول (ص) از نظر تجهیزات پزشکی دارای بهترین تجهیزات است، ادامه داد:  مساحت زمین ساختمان چهل هزار مترمربع  است که تاکنون  ۹ هزار متر ساخت در دوطبقه در آن انجام شده  و طبق رشته تحقیقاتی که انجام می‌دهم آن را به پروژه زنان و زایمان و نازایی اختصاص دادم .

وی به خرید دستگاه هایی از قبیل رادیولوژی، سونوگرافی و دستگاه  های ازمایشگاه، اتاق عمل اشاره کرد و گفت: تجهیزات خریداری شده به قیمت ۲۰ میلیارد تومان در این مرکز برای استفاده شهروندان تهیه شده است و در حال حاضر به دنبال خرید بهترین دستگاه سی تی اسکن دنیا از کشور آلمان هستیم که مبلغ آن به ۱۲ میلیارد تومان می رسد  و با خرید آن می توان استان اصفهان را  در بحث بهره برداری از این دستگاه پوشش داد.

پروفسورمیردامادی به تکمیل پروژه تا پایان عید اشاره کرد و توضیح داد: این مرکز تحقیقاتی با حضور مسئولان  در آینده ای نزدیک افتتاح خواهد شد.

سید ریحان ظهیر میردامادی در ادامه این  نشست دوستانه که با حضور رئیس شورای اسلامی و اعضای شورای شهر خمینی شهر برگزار شد، گفت: به خمینی شهر خیلی علاقه دارم و همیشه در همه محافل اعلام می کنم که من یک خمینی شهری هستم.

وی در پایان خواستار همکاری مردم خمینی شهر جهت گسترش مرکز علمی تحقیقاتی حضرت رسول( ص) شد و از خدمات شهردار اصغر حاج حیدری تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش موج؛ پروفسور میردامادی  در  سال ۱۳۲۲ در خمینی شهر متولد شد. پدرش حاج آقا حسین ظهیر میردامادی یکی از روحانیون برجسته خمینی شهر بود.

وی پس از پایان تحصیلات ابتدایی به اصفهان رفت و در اصفهان دوره متوسطه را گذراند و بلافاصله با رتبه شاگرد اولی در اصفهان (استان دهم آن زمان)، وارد دانشکده پزشکی شد. در سال ۱۳۴۵ در رشته پزشک عمومی فارغ التحصیل شده و به خدمت سربازی اعزام شد. سربازی را در منطقه کردستان به اتمام رسانده و بلافاصله مشغول رشته تخصصی زنان و زایمان در دانشگاه تهران شد.

پروفسور بعد از اینکه دوره تخصصی را در سال ۱۳۵۲ گرفت در سال ۱۳۵۶ موفق شد در رشته غدد مترحشه داخلی و نازایی فوق تخصص بگیرد.

بعد از آن عضو هیأت علمی دانشگاه تهران شد و در ضمن کار، موفق به ابداعات جدیدی در رشته خود گردید.

از اولین اقدامات وی می توان به بررسی علل سقط های جنین در سه ماه اول بارداری اشاره کرد.

دکتر میردامادی بعد از آن به  تشخیص جنسیت جنین قبل از زایمان و نقص خلقت ها یا بیماری ها پرداخت و با اشاره به سخن دکتر آمریکایی خطاب به پروفسور میردامادی که مگر یک ایرانی می تواند  اقدامات علمی انجام دهد و پروژه های علمی را به ثمر برساند ، وی را تحت تاثیر این صحبت قرار داده و  در آن سال برای اولین بار به طور همزمان در سه کشور آمریکا، اسراییل و ایران این پژوهش انجام و پروفسور میردامادی موفق به کسب برترین درصد علمی در این زمینه شد.

وی در خصوص این پروژه تحقیقاتی علمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان ، توضیح داد: متخصصان کشورهای آمریکا و اسرائیل  این کار را در آمریکا و اسرائیل با ۹۵ درصد به پایان رساندند و پروفسور میردامادی  در ایران- با آن شرایط و امکانات با ۵/ ۹۷ درصد موفقیت، این پروژه را به دنیا اعلام کردند.

پروفسور میردامادی بلافاصله در آن موقع سفری به شوروی سابق داشت و مطالعاتی در آنجا انجام داد.

میردامادی بیش از ۱۹ جلد کتاب در موضوعات پزشکی به چاپ رسانده و به عالم پزشکی ایران و دنیا هدیه کرده است.

وی به تولد اولین نوزاد دو سر اشاره کرد وتوضیح داد:  در سال ۱۳۸۲ نوزادی دوسر متولد شد که دوانسان با یک تن بودند ولی از لحاظ سر دو تا بودند، دارای سه دست و  از نظر سایر اعضا، چهار قلب، سه ریه و دو معده داشتند ولی بقیه اعضا طبیعی بود.

پروفسور به پیشنهاد خرید نوزادان از سراسر دنیا اشاره و ابراز داشت: با انتشار خبر تولد نوزادان از تمام دنیا هجوم آوردند که این بچه ها را برای تحقیقات، از وی بخرند، ولی به دلیل علاقه ای که  دکتر به ایران داشت این عمل را انجام نداد.

دکتر ریحان ظهیر میردامادی  جزء هیات علمی دانشگاه سیدنی استرالیا است و در آخرین سفرش به آنجا، پروژه نقص خلقت و پر مویی را مطرح کرده تا بتواند به کمک آنها این کار بزرگ را انجام دهد.

گفتنی است؛ پروفسور میردامادی در تمام انجمن های پزشکی دنیا هم عضو است.

انجن نخبگان خمینی شهر

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه