منطقه ویژه پارسیان فرصتی برای توسعه و رشد صنعت پتروشیمی
منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان بهترین منطقه برای توسعه و رشد صنعت پتروشیمی محسوب می شود و در این راستا وزارت نفت، علاقمند به سرمایه گذاری و حمایت از سرمایه گذاران در این منطقه ویژه اقتصادی است.
به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، هوشنگ فلاحتیان معاون برنامه ریزی وزارت نفت صبح امروز در بازدید از منطقه ویژه پارسیان، اظهار داشت: نزدیکی منطقه ویژه پارسیان به منابع گازی و نفتی پارس جنوبی یک مزیت منحصر بفرد برای پارسیان است. از این رو این منطقه قطب جدید پتروشیمی و نفت و گاز کشور است.
فلاحتیان گفت: منطقه ویژه پارسیان قطب جدید نفت و گاز ایران است و سرمایه گذاران در این منطقه هیچگونه نگرانی از بابت تامین خوراک توسط وزارت نفت نخواهند داشت.
وی ضمن بازدید از روند احداث مجتمع های پتروشیمی مبنا و پتروشیمی سروش انرژی و بندر پارسیان با تاکید بر جایگاه استراتژیک این منطقه، افزود: منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان بهترین منطقه برای توسعه و رشد صنعت پتروشیمی محسوب می شود و در این راستا وزارت نفت، علاقمند به سرمایه گذاری و حمایت از سرمایه گذاران در این منطقه ویژه اقتصادی است.
وی عنوان کرد: با توجه به استقبال سرمایه گذاران برای احداث پتروشیمی در منطقه ویژه پارسیان، خوراک متانول و پروپان به پارسیان منتقل خواهد شد. منطقه ویژه پارسیان قطب جدید نفت و گاز ایران است و سرمایه گذاران در این منطقه هیچگونه نگرانی از بابت تامین خوراک توسط وزارت نفت نخواهند داشت.
در ادامه این بازدید سیدعلی اصغر علامه مدیرعامل منطقه ویژه پارسیان بیان کرد: محاسن قابل توجه منطقه ویژه پارسیان و پیشرفتهای چشمگیر زیر ساختی آن وزیر نفت آن زمان را متقاعد کرد که اینجا قطب جدید این صنعت وهاب سوم پتروشیمی کشور باشد و ما نیز توانستیم با پنج شرکت مطرح پتروشیمی در این منطقه قرارداد منعقد کنیم.
علامه با اشاره به نزدیکی منطقه ویژه اقتصادی پارسیان به عسلویه و مجاورت با خط انتقال خوراک پتروشیمی از سویی و زیر ساختهای امیدوار کنندهای همچون بندر پارسیان و مجوزهای خوب اخذ شده در این منطقه اظهار امیدواری کرد در آیندهای نزدیک این منطقه به عنوان قطب صنایع پتروشیمی کشور فعالیت کند.
منطقه ویژه اقتصادی پارسیان در ۱۵ کیلومتری غرب شهر پارسیان در استان هرمزگان و به مساحت ۹۸۰۰ هکتار قراردارد.
منطقه ویژه پارسیان یکی از قطب های توسعه در کشور است که با توجه به مؤلفه های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، امنیتی، زیست محیطی و جغرافیایی، امکان استقرار صنایع مختلف انرژی بر درآن فراهم است. براساس برنامه های ترسیم شده در این منطقه ویژه به جز توسعه صنعت پتروشیمی، ایجاد صنایعی همچون فولاد، صنایع آلومینیم، آلومینا و توسعه زیر ساخت ها، از جمله اسکله های صادراتی و تولید برق و آب توسط سازمان ایمیدرو در دست اجراست.
ارسال نظر