در بهار ۱۴۰۱ صورت می گیرد؛
بهره برداری از موزه دفاع مقدس در گیلان
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان از بهره برداری از موزه دفاع مقدس در استان در بهار ۱۴۰۱ خبر داد.
به گزارش خبرگزاری موج گیلان، حسن حبیبی در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان گیلان، عزت و اقتدار ملت ها را در گرو حماسه آفرینی های آنان در مقاطع تاریخی دانست و اظهار کرد: مردم ایران در دوران هشت سال دفاع مقدس عزتمند شدند.
وی با اشاره به نقش دوران دفاع مقدس در تثبیت انقلاب اسلامی، افزود: خوداتکایی، اعتماد به نفس، تکیه بر ظرفیت های داخلی و مدیریت مردمی از جمله دستاوردهای دفاع مقدس است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان، با بیان اینکه ظرفیت های مدیریتی همچون حاج قاسم سلیمانی ها از دل دفاع مقدس معرفی شدند، گفت: اگر امروز با همان فرهنگ و معارف دفاع مقدس کارها را پیش ببریم و الگوی مدیریت جهادی سرلوحه مسئولان قرار گیرد، در حوزه های فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی و اجرایی مشکلات به حداقل می رسد.
حبیبی، با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر جهاد تبیین، عنوان کرد: دشمنان به دنبال القای ناکارآمدی حاکمیت دینی هستند و جدایی دین از سیاست را ترویج می کنند و می خواهند دستاوردهای نظام اسلامی در عرصه های ملی و بین المللی را نادیده بگیرند.
وی با بیان اینکه بر برکت انقلاب شاهد گسترش فرهنگ اسلامی در دنیا هستیم، خاطرنشان کرد: امروز فرهنگ اسلامی از مرزهای ایران عبور کرده به برکت دفاع مقدس محور مقاومت شکل گرفته است و رزمندگان عراق و سوریه و یمن و لبنان همان روحیه رزمندگان دفاع مقدس را دارند.
مدیرکل حفظ آثار گیلان، محور مقاومت را یکی از رویش های فراگیر انقلاب اسلامی ایران دانست و تصریح کرد: دشمنان با شبهه افکنی در حال از بین بردن دستاوردهای دفاع مقدس هستند.
وی موزه دفاع مقدس را یکی از مطالبات مردم گیلان دانست و یادآور شد: بیش از 25 استان موزه دفاع مقدس دارند و گیلان تازه کار احداث را آغاز کرده؛ البته روند پرشتابی داریم و از محل اعتبارات دولتی، 40 میلیارد تومان به این پروژه فرهنگی تخصیص یافته ا ست.
حبیبی، از بهره برداری از ساختمان اداری و مرکز نگهداری اسناد و کتابخانه مرکزی موزه دفاع مقدس استان گیلان در اواخر بهار ۱۴۰۱ خبر داد و بیان کرد: همانگونه که مردم جنگ را مدیریت کردند، در روند احداث موزه دفاع مقدس نیز نیازمند حضور مردم خیر هستیم.
مدیرکل حفظ آثار گیلان، با بیان اینکه تا یک دهه اخیر تنها سه و نیم درصد کتاب های چاپ شده در حوزه دفاع مقدس بود، اظهار کرد: در حال حاضر ۱۹.۵ درصد کتاب ها در حوزه دفاع مقدس بوده و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس سهم ۱۱ درصدی در چاپ و نشر این کتاب ها دارد.
وی تجلیل از پیشکسوتان جهاد و شهادت را یکی از ماموریت های بنیاد حفظ دانست و گفت: بنیاد حفظ باید محل رجوع یادگاران و پیشکوستان دفاع مقدس باشد، زیرا امنیت و آرامش امروزمان را مدیون این عزیزان هستیم.
حبیبی، تحقق ایران قوی و عزتمند را نیازمند نهادینه شدن فرهنگ و معارف دفاع مقدس دانست و اضافه کرد: کودکان و نوجوان را با زبان روز و ابزار هنر با فرهنگ دفاع مقدس آشنا کنیم و در این راستا فضای مجازی را یک ظرفیت ببینیم.
ارسال نظر