سرهنگ مرشد فریدنی خبر داد:
کشف بیش از ۱۵۰۰ عدد انواع مواد محترقه غیر مجاز در بویین میاندشت
فرمانده انتظامی شهرستان بویین میاندشت از دستگیری عامل فروش مواد محترقه غیر مجاز و کشف یک هزار و ۵۸۹ انواع مواد محترقه غیر مجاز در بویین میاندشت خبر داد.
![کشف بیش از 1500 عدد انواع مواد محترقه غیر مجاز در بویین میاندشت](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/HRJ8aUoAjlXN/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh8Z6GbDTIMI4/%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D8%AD%D8%AA%D8%B1%D9%82%D9%87.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، سرهنگ علی مرشد فریدنی بیان داشت: با توجه به اینکه همه ساله در آستانه چهارشنبه آخر سال عده ای از افراد سودجو و فرصت طلب اقدام به تهیه و فروش مواد محترقه غیر مجاز و پرخطر کرده و با این کار باعث بروز صدماتی برای مردم به ویژه کودکان و نوجوانان می شوند، در این راستا ماموران پلیس امنیت عمومی در بازرسی از یک واحد صنفی در بوین میاندشت یک هزار و ۵۸۹ مواد محترقه غیر مجاز کشف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان بویین میاندشت با بیان اینکه تهیه و توزیع مواد محترقه غیر مجاز جرم است و با متخلفان برخورد قانونی می شود گفت: در این رابطه یک نفر دستگیر و برای انجام اقدامات قانونی تحویل مراجع قضایی شد.
سرهنگ علی مرشد فریدنی از والدین خواست: در این روزهای پایانی سال نظارت بیشتری بر فرزندان خود داشته باشند ، دوستان آنها را بشناسند و اجازه دوستی و رفت و آمد فرزندان خود با افراد ناشناس و غریبه را ندهند و هر گونه موضوع مشکوک را از طریق تماس با سامانه ۱۱۰به پلیس اطلاع دهند.
ارسال نظر