اصفهان میزبان نخبگان جوشکاری و آزمایشهای غیرمخرب ایران شد
چهارمین کنفرانس بینالمللی جوشکاری و آزمایشهای غیرمخرب ایران طی دو روز در اصفهان برگزار شد و فعالان و نخبگان این حوزه را گرد هم جمع کرد.
![اصفهان میزبان نخبگان جوشکاری و آزمایشهای غیرمخرب ایران شد](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/ZzOUXzmxzfTP/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh-XNqgC0UHlP/%DA%A9%D9%86%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3+%D8%A8%DB%8C%D9%86%E2%80%8C%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%84%D9%84%DB%8C+%D8%AC%D9%88%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C+%D9%88+%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C+%D8%BA%DB%8C%D8%B1%D9%85%D8%AE%D8%B1%D8%A8+%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، چهارمین کنفرانس بینالمللی جوشکاری و آزمایشهای غیرمخرب ایران در روزهای ۱۸ و ۱۹ اسفندماه و به میزبانی پژوهشکده مواد و انرژی پژوهشگاه فضایی ایران در اصفهان برگزار شد و شرایطی را فراهم آورد تا ۳۰۰ نفر از اعضای هیئت علمی، مدرسان کارگاههای آموزشی، کارشناسان و علاقمندان به صنعت جوش و بازرسی و آزمایشهای غیرمخرب و همچنین شماری از مسئولان و مدیران این صنعت به صورت مجازی گرد هم جمع شوند و آخرین دستاوردهای خود در این حوزه را ارائه کنند.
در این کنفرانس ۲۳۶ اثر در بخشهای مختلف مقاله، پایاننامه، طرحهای پژوهشی، کتاب، عکس و گرافیک دریافت شد. این آثار دستاوردهای مربوط به تلاشهای محققان در دانشگاه و متخصصان حوزه صنعت را به نمایش میگذارد و سبب میشود با تعامل و تبادل افکار آنها، جایگاه ویژه و حیاتی در دستیابی به اعتلای علمی کشور ایجاد شود.
چهارمین کنفرانس بینالمللی جوشکاری و آزمایشهای غیرمخرب ایران با همیاری و مشارکت سازمانها و مراکز معتبری همچون URNDT ، indiaWelds، فرهنگستان زبان و ادب فارسی، فرهنگستان علوم، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، شرکت ملی گاز ایران، پژوهشگاه استاندارد، اداره کل استاندارد استان اصفهان، ادارهکل فنی و حرفهای اصفهان، دانشگاه یزد، دانشگاه صنعتی اراک، دانشگاه سمنان، دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد و دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد.
این کنفرانس که از سوی انجمن جوشکاری و آزمایشهای غیرمخرب ایران برگزار شد، اهدافی نظیر پرداختن به کاربردهای صنعت جوش و بازرسی و آزمایشهای غیرمخرب، ایجاد فرصتی برای ارائه راهکارها و نوآوریهای موثر در تحقق اهداف از سوی متخصصان دانشگاهی و گردهمایی فعالان حوزههای دانش، صنعت و مدیران فعال در این حوزه را دنبال میکرد.
مقالات برتر این کنفرانس در نشریه علوم و فناوری جوش ایران به چاپ خواهند رسید؛ همچنین سایر مقالات رسیده به دبیرخانه کنفرانس نیز در پایگاه استنادی جهان اسلامی و سیویلیکا نمایه خواهند شد. ۵۰ داور در فرایند بررسی مقالات حضور و فعالیت داشتند و از مقالات ارسالی، ۴۹ درصد در مقطع کارشناسی ارشد، ۳۵ درصد در مقطع دکترا و ۱۶ درصد در مقطع کارشناسی پذیرفته شدهاند.
برگزاری نمایشگاه مجازی، مسابقه عکاسی و گرافیک در صنعت جوش و بازرسی، تقدیر از پایاننامه و طرح پژوهشی برتر، تجلیل از پیشکسوتان صنعت جوش و بازرسی و برپایی کارگاههای آموزشی از جمله برنامههای جانبی این کنفرانس بود که با استقبال مطلوبی از سوی علاقمندان روبرو شد. همچنین ۱۷ کارگاه آموزشی در حاشیه این کنفرانس برگزار شد.
ارسال نظر