مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اصفهان خبر داد:
۶۳ مورد تخریب کاربری غیر مجاز اراضی کشاورزی در قهجاورستان
مدیر جهادکشاورزی شهرستان اصفهان از تخریب ۶۳ مورد کاربری غیر مجاز اراضی کشاورزی در قهجاورستان خبر داد.
![۶۳ مورد تخریب کاربری غیر مجاز اراضی کشاورزی در قهجاورستان](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/3S6PrSWnIGhv/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh3QziIc-fWlQ/%D8%AA%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%A8+%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C+%DA%A9%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%B2%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، همتعلی انصاری گفت: در اولین مرحله قلع و قمع تغییر کاربری اراضی کشاورزی در سال جاری ۶۳ مورد ساخت و ساز غیرمجاز شامل نه باب ساختمان و پنجاه و چهار مورد دیوارکشی تخریب و قلع و قمع گردید.
وی افزود: این قلع و قمع در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغات و جلوگیری از تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی قهجاورستان تحت پوشش مرکز جهاد کشاورزی جی و قهاب با همکاری و حمایت همه جانبه دادستان مرکز استان آقای دکتر اصفهانی، معاون دادستان استان آقای دکتر توکلی، معاون عملیات ف ا ا اصفهان و همکاری همه جانبه یگان محترم امداد و یگانهای حفاظت اراضی استان و شهرستان، کلانتری قهجاورستان، رئیس اداره امور اراضی و همکاران پرتلاش واحد حقوقی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اصفهان و مرکز جهاد کشاورزی جی و قهاب مورخ ۶ اردیبهشت انجام گردید.
انصاری با بیان این خبر یادآور شد: اراضی با قابلیت کشاورزی در شهرستان اصفهان محدود هستند که به منظور حفظ امنیت غذایی کشور تعداد ۶۳ مورد تغییر کاربری غیر مجاز در شهرستان اصفهان تخریب و ۶۰ جریپ از اراضی کشاورزی آزاد و انشالله به چرخه تولید برمیگردد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اصفهان هشدار داد: با کسانی که به منظور کسب درآمد بیشتر اقدام به دیوارکشی یا ساخت باغ ویلا می کنند به شدت برخورد می کنیم و از شهروندان شهرستان اصفهان درخواست کرد از طریق سامانه ۱۳۱ جهاد کشاورزی، این مدیریت را در حفظ و حراست از باغات و اراضی زراعی همراهی کنند و مراتب هرگونه تخلف را به سرعت به اطلاع تلاشگران جهاد کشاورزی برسانند.
ارسال نظر