English

در دیدار استاندار مازندران و سفیر قرقیزستان مطرح شد:

ساری ۲۰۲۲؛ فرصتی برای توسعه صنعت توریسم بین قرقیزستان و مازندران است/تعاملات اقتصادی مازندران و قرقیزستان باید تقویت و تثبیت شود

در دیدار سیدیکف و حسینی پور؛ دو طرف با اشاره به ظرفیت های مازندران و قرقیزستان، بر توسعه روابط تجاری اقتصادی تأکید کردند.

ساری 2022؛ فرصتی برای توسعه صنعت توریسم بین قرقیزستان و مازندران است/تعاملات اقتصادی مازندران و قرقیزستان باید تقویت و تثبیت شود

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، تورداکُن سیدیکف سفیر قرقیزستان در جمهوری اسلامی ایران در این دیدار که در حاشیه افتتاحیه ساری ۲۰۲۲؛ پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو صورت گرفت، اظهار داشت: معرفی ساری به عنوان پایتخت توریسم کشورهای منطقه اکو موقعیت بسیار خوبی برای توسعه این شهر است.

وی ادامه داد: پنج سال قبل استاندار ایسیکول به مازندران سفر کرده بود و تفاهم نامه ای هم بین دو استاندار وقت استان ها نیز امضا شده است.

سیدیکف افزود: درخواستی از وزارت امور خارجه به استانداری مازندران برای توسعه روابط اقتصادی بین دو استان مازندران و ایسیکول قرقیزستان ارائه خواهیم کرد.

وی گفت: رئیس جمهور جدید قرقیزستان نیز از همین منطقه ایسیکول است و از نظر اقلیمی منطقه ای سرسبز و با ظرفیت های خوب کشاورزی بسیار شبیه مازندران است.

سفیر قزقیزستان در ایران اظهار داشت: اینکه ساری به عنوان مرکز توریسم‌ کشورهای عضو اکو انتخاب شده است ظرفیت مناسبی است تا تمهیدات لازم برای توسعه صنعت توریسم مشترک بین دو استان اتخاذ شود.

وی عنوان داشت: اگر امکان داشته باشد که سفر استانداران دو استان رقم بخورد یقیناً زمینه ساز اتفاق های خوبی در زمینه تجاری و گردشگری خواهد بود.

سیدیکف ادامه داد: امروز سی امین سال ارتباط دو کشور ایران و قرقیزستان است و شاهد تبادل پیام تبریک بین رؤسای جمهور و وزرای خارجه دو کشور بودیم که دیدار ما با استاندار مازندران نیز یقیناً به تحکیم روابط دو استان مازندران و ایسکیول و کشور قرقیزستان کمک خواهد کرد.

وی گفت: اگر لیستی از خدمات مورد نیاز دو کشور که مازندران‌ نیز می تواند در تحقق آن نقش مهمی داشته باشد تهیه شود یقیناً در شناسایی زمینه های همکاری تأثیرگذار خواهد بود.

استاندار مازندران نیز در این دیدار افزود: امیدواریم نتایج این رویداد به نفع دو کشور و دو ملت باشد ما با کشور قرقیزستان تعاملات خوب و روابط مستحکمی داشته ایم به گونه ای که پیشتر نیز پرواز مستقیم بین ساری و قرقیزستان برقرار بوده است.

سید محمود حسینی پور بیان داشت: دو کشور ظرفیت هایی دارند که می توانند فعال کنند و در حال حاضر از نظر تعاملات اقتصادی در وضعیت خوبی نیستیم باید تعاملات را تقویت و تثبیت کنیم.

وی افزود: مازندران ظرفیت های خوبی در زمینه محصولات کشاورزی؛ دامپروری و باغی دارد، مازندران نیمی از برنج مورد نیاز کشور را تأمین می کند و این ظرفیت را داریم که بتوانیم در زمینه صادرات برنج ورود کنیم، مرکبات و محصولات باغی مازندران مثل کیوی از کیفیت بالای تولید برخوردار هستند.

استاندار مازندران تصریح کرد: می توانیم ارتباط بین ایران و قرقیزستان را از طریق مازندران کلید بزنیم و این زمینه وجود دارد که ایران برای مسافران قرقیز روادید را حذف کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه