آغاز عملیات توسعه و اصلاح خط انتقال و شبکه توزیع آب مجتمع طارم حاجی آباد
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از آغاز عملیات توسعه و اصلاح خط انتقال و شبکه توزیع آب مجتمع طارم حاجی آباد خبر داد.
![آغاز عملیات توسعه و اصلاح خط انتقال و شبکه توزیع آب مجتمع طارم حاجی آباد](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/yzycgg3vSL43/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehw7ipeRuyioR/%D8%A2%D8%A8.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، عبدالحمید حمزه پور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان اظهار داشت: با هدف تامین آب مورد نیاز مجتمع طارم به دلیل گسترش روستاهای تحت پوشش و افزایش جمعیت مصرف کننده، اعتباری بالغ بر ۵۱ میلیارد ریال برای احداث و اصلاح ۵ کیلومتر شبکه توزیع، اجرای دو کیلومتر خط انتقال، حفر یک حلقه چاه جدید و اصلاح مخزن پیش بینی شده است.
به گفته وی، با اجرای این پروژه جمعیتی بالغ بر سه هزار و 500 نفر در روستاهای طارم، هاشم آباد و گلروئیه از آب شرب پایدار بهره مند می شوند.
ارسال نظر