محکوم به قصاص نفس پس از ۹ سال در شوشتر بخشیده شد
رییس کل دادگستری خوزستان گفت: یک محکوم به قصاص نفس با همکاری اعضای شورای حل اختلاف شوشتر و ستاد صبر خوزستان، پس از ۹ سال مورد عفو اولیای دم قرار گرفت.
![محکوم به قصاص نفس پس از ۹ سال در شوشتر بخشیده شد](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/lyuVNWzdrmLc/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh6k9IjEgBAFz/%D8%B5%D9%84%D8%AD+%D9%88+%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D8%B4.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج خوزستان، علی دهقانی بیان کرد: ۹ سال پیش در جریان تیراندازی در مهدی آباد شوشتر، ۲ نفر با اسلحه کشته شدند که پس از محکومیت متهم در دادگاه، اولیای دم درخواست اجرای حکم قصاص نفس قاتل را داشتند.
وی ادامه داد: پس از ارجاع پرونده به شورای حل اختلاف و برگزاری جلسات متعدد با حضور جمعی از ریش سفیدان و بزرگان ۲ طایفه، رضایت اولیای دم اخذ و پرونده منجر به صلح و سازش شد.
رییس کل دادگستری خوزستان با تقدیر از نقش اثرگذار اعضای شوراهای حل اختلاف و ستاد صبر در حل و فصل این پرونده، بر بهره گیری بیشتر از ظرفیتها و توانمندیهای مصلحان ومعتمدان محلی در فراهم کردن زمینه صلح و سازش دعاوی تاکید کرد.
ارسال نظر