English

رئیس انجمن صادرکنندگان طلا و جواهر اصفهان اعلام کرد:

پانزدهمین نمایشگاه طلای اصفهان در خاورمیانه بی نظیر خواهد بود/ انتقال میز کشوری طلا به اصفهان

رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر اصفهان گفت: برگزاری پانزدهمین تخصصی طلا، فلزات گرانبها، گوهرسنگ‌ها، ماشین آلات و صنایع وابسته استان اصفهان در خاورمیانه بی نظیر خواهد بود.

پانزدهمین نمایشگاه طلای اصفهان در خاورمیانه بی نظیر خواهد بود/ انتقال میز کشوری طلا به اصفهان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، محسن طلایی مینایی، در جمع اصحاب رسانه با بیان اینکه اصفهان پایتخت طلای ایران است، اظهار داشت: پانزدهمین تخصصی طلا، فلزات گرانبها، گوهرسنگ‌ها، ماشین آلات و صنایع وابسته استان اصفهان بیشترین کیفیت را در بین نمایشگاه‌های طلای کشور دارد.

وی با اشاره به تاثیرات منفی تحریم ها بر صنعت طلا و کاهش ۹۶ درصدی صادرات آن افزود: از تعداد ۱۸۰۰ کارگاه رسمی فعال در استان اصفهان در حال حاضر حدود ۶۰۰ کارگاه با ظرفیت کمتر از ۳۰ درصد مشغول به  فعالیت هستند.

این مقام مسئول با بیان اینکه طراحان و تولیدکنندگان جوان استان و کشور در نمایشگاه تخصص طلا حضور دارند، گفت: هدف از برگزاری این نمایشگاه‌ها افزایش تولید و اشتغال و پیشرفت جوانان در این حوزه است.

رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا اصفهان در ارتباط با اهداف این نمایشگاه در اصفهان توضیح داد: کمک به رونق صادرات و مبادلات بین المللی و یافتن جایگاه اصلی این هنر در سهم صادرات غیر نفتی ایران، معرفی جدیدترین دستاورهای صنعتگران و فعالین صنعت ماشین سازی ایران، کمک به یافتن بازارهای فراملی در کشورهای همسایه و حوزه خلیج فارس، معرفی و نمایش جدیدترین تولیدات طلا و جواهرات که به دست هنرمندان و صنعتگران و تولیدکنندگان طلاو جواهرات طراحی و ساخته شده است و... از جمله اهداف پانزدهمین نمایشگاه طلا در اصفهان است.

طلایی مینایی با بیان اینکه مهم‌ترین مشکلی که در حال حاضر با آن روبه‌رو هستیم تحریم صنعت طلا و جواهر است، ادامه داد: در صورت برداشته شدن تحریم‌ها این آمادگی را داریم که با قوت تمام وارد بازارهای جهانی شویم.

وی با اشاره باینکه یکی از اهداف این انجمن جذب مشارکت جوانان است، گفت: در این راستا کمیته‌ای با بیش از ۱۲۰ عضو تشکیل شده است که ۵۰ درصد از تولید طلا وابسته به طراحی آن است.

 رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا اصفهان با باین اینکه نقش طراحان در تولید طلا بسیار برجسته است ، اضافه کرد: ماشین‌آلات طراحی طلا تولید اصفهان به ترکیه و ایتالیا صادر می‌شود به نحوی که اصفهان به برند ماشین‌سازی طلا تبدیل شده است.

وی با اشاره به کاهش 50 درصدی تعداد فعالان صنعت طلا در اصفهان اظهار داشت: متأسفانه تحریم‌ها تأثیرات منفی بر صنعت طلا داشته به نحوی که برخی از کارگاه‌ها تعطیل شده اند.

رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ‌های قیمتی اصفهان گفت: در حال حاضر از مجموع 1800 گکارگاه فعال طلا در استان اصفهان حدود 600 کارگاه با ظرفیت کمتر از 40 درصد فعال هستند.

همچنین در ادامه این نشست خبری نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا گفت: پانزدهمین نمایشگاه طلای اصفهان تجلی قدرت و شکوه شهر اصفهان در حوزه صنعت طلا است.

 محمدرضا خسروی گفت: این نمایشگاه در فضای 6 هزار و 500 متر یعنی 30 درصد بیشتر از نمایشگاه طلا تهران از تاریخ 18 تا 21 خردادماه سال جاری در نمایشگاه بین المللی استان اصفهان برگزار می شود.

وی با بیان اینکه امسال میز کشوری طلا به اصفهان منتقل شده است، افزود: برداشتن ارزش افزوده از اصل طلا یکی از نکاتی است که در میز کشوری طلا پیگیری  و به نتیجه رسید.

محمدرضا خسروی با تاکید براینکه نمایشگاه طلا اصفهان در خاورمیانه بی نظیر خواهد بود، بیان داشت: کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولید طلا اصفهان به نحوی عمل کرده که آلایندگی به صفر رسیده  است.

نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ‌های قیمتی اصفهان بیان داشت: در سال 91 حدود 800 میلیون دلار طلا از گمرک اصفهان به خارج از کشور صادر شد که این رقم در سال گذشته به 30 میلیون دلار رسیده است.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه