English

در شورای فرهنگ عمومی شهرستان نوشهر تأکید شد؛

ضرورت تحقق شعار سال با ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان و گفتمان‌سازی

جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان نوشهر به ریاست حجت الاسلام و المسلمین مشایخ امام جمعه و رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان نوشهر، رستم زرودی فرماندار و نائب رئیس شورای فرهنگ عمومی و بابک شمس ناتری رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر شورای فرهنگ عمومی شهرستان نوشهر و با حضور دیگر اعضای این شورا برگزار شد.

ضرورت تحقق شعار سال با ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان و گفتمان‌سازی

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، حجت الاسلام و المسلمین محمود مشایخ در این جلسه با اشاره به شعار سال اظهار داشت: منظور از شعار سال در واقع سیاست‌گذاری است و مختص به همان سال نیست بلکه در سال‌های بعد نیز باید تداوم داشته باشد.

وی با بیان اینکه برای اجرایی شدن شعار سال نیاز به گفتمان‌سازی داریم، ادامه داد: اگر تولید ما دانش‌بنیان شود کم‌هزینه است و محصول بیشتری دارد و بنابراین باید باور داشته باشیم که می‌توانیم این موضوع را محقق کنیم.

امام جمعه و رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان نوشهر با تأکید بر اینکه تشویق و تبلیغ زبانی و علمی برای تحقق شعار سال مهم است، گفت: فرهنگ استفاده از تولیدات داخلی را باید ترویج دهیم.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به در پیش بودن اعیاد سعید قربان و غدیر و ضرورت برگزاری ویژه برنامه‌های این اعیاد در نوشهر، تصریح کرد: هدف معرفت افزایی مردم نسبت به شخصیت امام علی (ع) است و بنابراین باید برای دهه ولایت نیز فضاسازی شهری و روستایی و حتی در ادارات انجام شود و در همه مساجد شهری و روستایی و حتی بازار جشن عید غدیر برگزار شود.

در ادامه فرماندار و نائب رئیس شورای فرهنگ عمومی نوشهر نیز اظهار داشت: نقطه نظرات اعضای شورای فرهنگ عمومی جمع‌آوری شود و در جلسه بعدی بحث کارشناسانه آن انجام شود تا قابلیت اجرایی نیز داشته باشد.

رستم زرودی افزود: اعضای شورای فرهنگ عمومی باید خودشان شخصاً حضور داشته باشند و حضور نمایندگان آنها قابل قبول نیست و باید احترام این شورا حفظ شود.

وی با اشاره به شعار سال گفت: برای تقویت شرکت‌های دانش بنیان نیاز به مراکز رشد داریم که این ظرفیت در نوشهر وجود دارد و باید طرح‌های خلاقانه گردشگری ارائه شود تا اگر سرمایه‌‌گذاری آمد و  قصد سرمایه‌گذاری داشت بتوانیم طرحی هم به او پیشنهاد کنیم.

فرماندار و نائب رئیس شورای فرهنگ عمومی نوشهر بیان داشت: مطالعات بر روی طرح‌هایی که قابلیت اجرایی در نوشهر دارند انجام شود و البته طرح‌ها باید بومی‌سازی شوند تا بتوان آن را اجرایی کرد.

وی با تأکید بر نوین‌سازی صنعت کشاورزی عنوان داشت: بخش کجور تنها نقطه خرید تضمینی گندم در غرب مازندران است و مابقی مناطقی که قبلاً گندم‌کاری می‌شد از بین رفته است.

زرودی با اشاره به اینکه باید تولیدات کشاورزی نوین را در منطقه پیاده کنیم، گفت: ظرفیت‌های بالقوه برای ایجاد اشتغال در نوشهر داریم اما طرح‌های مطالعاتی نداریم که بتوانیم برای آن برنامه‌ریزی کنیم.

وی ابراز داشت: ریشه اغلب بزهکاری‌ها، نبود اشتغال است و بنابراین باید در بحث ایجاد اشتغال نگاه تازه‌تری داشته باشیم و گام اساسی برداشته شود.

همچنین رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر شورای فرهنگ عمومی شهرستان نوشهر هم با اشاره به اینکه شورای فرهنگ عمومی از شوراهای مؤثر است، اظهار داشت: مصوبات ما در این شورا در شهرستان اجرایی می شود.

بابک شمس ناتری بیان داشت: راهکارهای فرهنگی تحقق شعار سال باید ارائه شود و تنها به یک جلسه خلاصه نشود.

وی گفت: اعضای شورای فرهنگ عمومی، این موضوع را به صورت کارشناسانه در دستگاه های اداری خود مطرح کنند  و سپس در جلسه بعدی برای بحث و تبادل نظر ارائه نمایند.

دبیر شورای فرهنگ عمومی شهرستان نوشهر با اشاره به اینکه دهه ولایت را در پیش رو داریم، تصریح کرد: عید سعید قربان تا غدیر را جدی بگیریم و آنچه در عرصه بین الملل می بینیم، هشدار می‌دهد تا در راستای آموزه‌های دینی خود بیش از پیش نقش میدانی داشته  باشیم و برنامه‌های این دهه نیز مردم محور باشد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نوشهر نیز با اشاره به در پیش بودن دهه ولایت و امامت، افزود: همه مسئولان نسبت به ترویج فرهنگ غدیر تلاش کنند و اجرای برنامه‌های شاد و سخنران ملی در اجرای جشن غدیر مورد توجه باشد.

حجت الاسلام خطیبی تأکید کرد: شئونات اسلامی حتی در جشن‌های مذهبی نیز باید رعایت شود و این موضوع در دهه محرم نیز در طرح‌های دریا رعایت شود.

وی یادآور شد: جشن بزرگ غدیر همراه با ایستگاه صلواتی در نوشهر برگزار می‌شود.

در ادامه رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی نوشهر هم با تأکید بر ترویج فرهنگ کار، اظهار داشت: برای تحقق این موضوع با توجه به حضوری شدن مدارس، می توان فرهنگسازی را از مدارس آغاز کرد

آدینه عمویی تصریح کرد: مراکز تولیدی‌ای داریم که نیاز به کارگر دارند اما کارگر پیدا نمی شود چون سطح تحصیلات افراد بالا رفته است و این سبب افزایش سطح توقعات آنها شده است و باید چاره‌ای در این باره اندیشیده شود.

وی تقویت بوم‌گردی در بخش کجور را در راستای تولید اشتغال بسیار مؤثر دانست و افزود:  این کار موجب امنیت روانی در بحث درآمد و اقتصاد پایدار خانوار می‌شود و مهاجرت معکوس از شهر به روستا را رقم می‌زند.

در پایان این جلسه مسئول مرکز رشد و واحدهای فناور غرب مازندران – نوشهر ننیز با بیان اینکه بزرگ‌ترین و فعال ترین مرکز رشد غرب مازندران در نوشهر مستقر است، گفت: ۱۶ واحد فناور و ۴ هسته فناوری داریم و وظیفه ما کمک به ایده‌ها و حمایت‌ مادی و معنوی از آن است.

محمدی بیان داشت: در نمایشگاه معتبر در تهران شرکت کردیم و تنها مرکز رشدی بودیم که از شهرستان در آن شرکت کرد و بقیه از مراکز استانی بودند.

وی تصریح کرد: ساختمان جدید مرکز رشد نوشهر به ارزش ۱۸ میلیارد تومان در اواخر تیر امسال با حضور مسئولان کشوری و استانی رسماً افتتاح می‌شود و به بهره‌برداری می‌رسد اما شروع فعالیت و استقرار کارکنان آن طی روزهای آینده اجرایی خواهند شد.

مسئول مرکز رشد و واحدهای فناور غرب مازندران – نوشهر با بیان اینکه نخستین مرکز صنایع خلاق استانی را در نوشهر راه‌اندازی و فعال می‌کنیم، تأکید کرد: ادارات مربوطه در بحث صدور مجوزات شرکت‌های فناور کمک و تسهیل‌گری کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه