استاندار خراسان رضوی:
اشتغال در روستاها باید خانوارمحور باشد
استاندار خراسان رضوی بیان کرد: کارگاه های دامداری با دام مولد چندقلوزا از جمله راهکارهای جایگزینی اشتغال با گله داری مبتنی بر مرتع است و کشاورزی مبتنی بر روشهای کم آب بر همچنین.
![اشتغال در روستاها باید خانوارمحور باشد](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/NGbb8Pmgf9vb/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehxsn4xUdFluM/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1+%D8%AE%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D9%86+%D8%B1%D8%B6%D9%88%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری استاندار خراسان رضوی در سخنانی اعلام کرد: اشتغال در روستاها باید خانوارمحور باشد و عملکرد دهیاران نیز باید مبتنی بر این نگاه و بر ایجاد اشتغال برای روستاییان متمرکز باشد.
نظری در ادامه تصریح کرد: زندگی و معیشت روستایی مبتنی بر ۲ شکل اصلی کشاورزی و دامداری است، در شرایط کنونی اگر نمی توانیم دامداری مبتنی بر مراتع داشته باشیم باید اقدام به راه انداری دامداری کارگاهی مبتنی بر افزایش کمی و کیفی کنیم.
استاندار خراسان رضوی متذکر شد: کارگاه های دامداری با دام مولد چندقلوزا از جمله راهکارهای جایگزینی اشتغال با گله داری مبتنی بر مرتع است و کشاورزی مبتنی بر روشهای کم آب بر نیز باید با چرخش از روشهای قدیمی کشاورزی، مد نظر در ایجاد اشتغال پایدار در روستاها باشد.
وی تاکید کرد: اشکالات موجود که قابلیت برطرف شدن در ساختارهای کنونی اداری را ندارند باید به تشکیلات مجازی همچون قرارگاه منتقل شده و مورد بررسی قرار گیرند و دهیاران، مجموعه هایی در قالب همین قرارگاه ها ایجاد کرده و ذینفعان را برای دریافت خدمات مشترک به این مجموعه ها معرفی کنند.
نظری در خاتمه افزود: وی شمار روستاها ی بالای ۲۰ خانوار استان را ۲ هزار و ۵۹۶ مورد عنوان کرد و گفت: طرح تحول این تعداد روستاها تدوین شده و با توجه به مشکلات جاری این روستاها در خصوص کمبود مسکن و زمین تصمیم گرفتیم طرح هادی هزار و ۳۱۱ روستا را تا پایان مهرماه سال ۱۴۰۴ بازنگری و اجرا کنیم.
ارسال نظر