ارتش از ساخت فیلم معرفی شهدا حمایت میکند/ یادواره شهدای نیروی زمینی ارتش در ۲۹ تیرماه
دبیر کنگره ملی شهدای استان قم گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران از هر کسی که بتواند در ساخت فیلم نامه در رابطه با معرفی شهدای ارتش کمک کند همه پشتیبانیها و حمایتهای لازم را انجام میدهد.
به گزارش خبرگزاری موج قم، امیر سرتیب عباس فلاح در نشست خبری سومین یادواره ۵۶۵ شهید ارتش جمهوری اسلامی ایران در استان قم با محوریت شهدای نیروی زمینی که در سالن آمفی تئاتر باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس قم برگزار شد، با اشاره به اینکه استکبار جهانی پس از پیروزی انقلاب اسلامی به دنبال جبران منافع از دست رفته خود بوده است، اظهار کرد: ایثارگران، مدافعان و رزمندگان با فداکاریهای خود توانستند در طول این زمان، انقلاب اسلامی را استوار نگهدارند.
وی با بیان اینکه کنگرههای شهدا در راستای قدرشناسی از شهدا و ایثارگران است، عنوان کرد: مقام معظم رهبری نیز در این راستا فرمودهاند: زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست.
معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش جمهور اسلامی ایران با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای ساخت مستند از شهدای ارتش، مطرح کرد: اگرچه تولید اینگونه محتواها خوب است اما باتوجه به تعداد بالای شهدای ارتش هنوز جای کار بسیاری باقی مانده است.
وی با اشاره اینکه این تلاش ها روبه افزایش است، ادامه داد: وقتی در دریای ویژگیهای بیکران شهدا قوطه ور میشویم ناگفتههای بسیاری وجود دارد که اگر گفته هم شده به گونهای نبوده است که مخاطب عام داشته باشد.
معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش جمهور اسلامی ایران بیان کرد: امیر موسوی فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران شخصاً با برخی از تهیه کنندگان و کارگردانهای سینما و تلویزیون در خصوص ساخت فیلمهای سینمایی و مستند برای شهدای ارتش مذاکراتی داشتهاند.
حجت الاسلام والمسلمین سید اکبر موسوی بی باک، معاونت فرهنگی و روابطعمومی نزاجا، در این نشست عنوان کرد: در بحث ساخت فیلم و سریال اتفاقات خوبی از جمله ساخت فیلم منصور رخ داده است و فیلم سینمایی شهید صیاد شیرازی و شهید آبشناسان نیز در حال ساخت است که در سالهای آینده شاهد اکران آنها خواهیم بود همچنین متناسب با سالگرد عملیاتهای دفاع مقدس، مستنداتی پیرامون آن از رسانه ملی پخش میشود اما این اقدامات کافی نیست.
وی ادامه داد: نیروی زمینی ارتش ۴۶ هزار شهید دارد که اگر واقعا بخواهد کاری شود باید ۴۶هرار مستند ساخته شود.
علی اکبر خوشگفتار، دبیر کنگره ملی شهدای استان قم، نیز در این نشست عنوان کرد: یادواره شهدای ارتش پنج برنامه خواهد داشت که از اسفند ماه آغاز شده و برنامههای شهدای نیروی زمینی، نیروی دریایی و پدافند هوایی نیز به ترتیب در تیر، مرداد و شهریور انجام میشود و همه اینها به برنامهای در کنگره شهدای در آبان ماه منتهی میشود.
وی افزود: یکی از دلایلی که تا کنون در معرفی شهدای ارتش قم کم کاری شده است فقدان یک نیروی مستقل برای این امر بوده است که خوشبختانه این مشکل مرتفع شده است به لطف کنگره شهدا اتفاقات خوبی را شاهد خواهیم بود.
وی با بیان اینکه در مجموعه ستاد کنگره شهدا ۶۰ فیلم مستند درباره شهدای مختلف در حال ساخت است، ادامه داد: در دفاع مقدس عملیاتی نیست که بسیج و سپاه انجام داده باشند که ارتش زمینه آن نبوده باشد زیرا سلاح های سنگین در اختیار ارتش بوده است.
دبیر کنگره ملی شهدای استان قم اظهار کرد: در ستاد کنگره ملی شهدا ۵۰ کتاب سفارش داده شده است که تا شهریور ماه ۳۰ عنوان آن وارد بازار نشر میشود که اولین کتاب به نام معبر زیر زمینی است که اگر چه این تونل را توسط بسیجیان حفر شده است اما شهید صیاد شیرازی از طریق آن تونل عملیات موفق آمیزی را انجام داده است.
وی ادامه داد: مراسم یادواره شهدای نیروی زمینی ارتش ۲۹ تیرماه در مدرسه امام خمینی (ره) واقع در میدان جهاد برگزار میشود و از همه شهروندان دعوت میکنیم که در این برنامه شرکت کنند.
سرهنگ صادق نیا، مدیر حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس نزاجا، نیز در این نشست ضمن تشکر از مسئولین استان قم عنوان کرد: نقش ارتش در دفاع مقدس مانند نقش پزشک جراح در اتاق عمل است.
وی اضافه کرد: جایگاه ارتش در جنگ باید ترمیم شود زیرا در دفاع مقدس ارگان های دیگر به کمک ارتش آمدند تا از این مرز و بوم دفاع شود.
وی با اشاره به اینکه حق ارتش در تبلیغات جنگ ادا نشده است، گفت: همه کوتاهیهای ادا نشدن حق ارتش در جنگ به عهده ارتش نیست زیرا ارتش به دلیل مسائل امنیتی و حفاظتی، الزاماتی دارد که همین الزامات نیز سبب توفیقاتش در دفاع مقدس نیز شده است.
وی با بیان اینکه اقدامات سومین یادواره شهدا ارتش از دو سال قبل آغاز شده است، گفت: در این مدت با خانواده شهدا دیدارهایی صورت گرفته است.
صادق نیا بابیان اینکه کتاب لشکر ۱۱۰ کتابی بی نظیر در رابطه با دفاع مقدس است، گفت: این کتاب در رابطه با ۱۱۰ شهید نزاجا در قم است که برای هر شهید زندگی نامه داستانی کوتاهی بیان شده است.
ارسال نظر