معاون عمرانی استاندار مازندران:
۲۰ روستای چالوس گرفتار سیلاب شدند/ باید تمامی خانههای دهانه و بستر رودخانهها تخریب شود
معاون عمرانی استاندار مازندران تأکید کرد: باید تمامی خانههای دهانه و بستر رودخانه تخریب شوند و اگر مجوز دارند باید با کسانی که مجوز دادند، برخورد شود.
به گزارش خبرگزاری موج مازندران، رضا علیخانی در جلسه ستاد بحران شهرستان چالوس با اشاره به اینکه ۲۰ روستا در منطقه دزدبن چالوس دچار سیلزدگی شدند، اظهار داشت: نیاز به هماهنگی و همکاری دستگاهها داریم تا بتوانیم این وضعیت را هنر مدیریت کنیم.
وی با بیان اینکه به همراه استاندار مازندران در مناطق سیلزده حاضر شدیم، ادامه داد: مهمترین مسئله در این سیل حفظ جان مردم و نجات حادثهدیدگان و سپس بازگرداندن زیرساختها و بازگرداندن مردم به شرایط اولیه است.
معاون عمرانی استاندار مازندران با تأکید بر اینکه راه به عنوان شریان حیاتی، بسیار مهم است، گفت: در حادثه سیل، راهها مسدود شد و جاده اصلی چالوس نیز که مسدود شده بود پس از دو ساعت تلاش بازگشایی شد و پس از آن به سراغ بازگشایی محورهای روستاهای آسیب دیده از سیل رفتیم و برای بازگشایی آن اقدام شد.
وی در مدخل ورودی محور مواصلاتی به خاطر آب گرفتگی، معضل اصلی این محور در دو معبر پایین دستی و بالا دستی شد و برای رفتن به روستای دلیر و دسترسی به روستاهای خسارت دیده از روستای ناتر استفاده شد که تا روستای دلیر دو ساعت طول کشید.
علیخانی تصریح کرد: پاشنه آشیل ما دو پل روستاههای «واسپول» و «چهار باغ» است که امروز باید بازگشایی شود زیرا چهار روستا گرفتار هستند و نیاز به کمک دارند.
وی با تأکید بر ارسال هر چه سریعتر دارو و غذا به سیلزدگان در مناطق روستایی، عنوان داشت: پشتیبانی امکانات راه محدود است و به همین دلیل از آزادراه کمک گرفته شد.
معاون عمرانی استاندار مازندران با بیان اینکه یکی از لازمههای مدیریت بحران آمادگی است و میزان کمیت و کیفیت امکانات مهم است، ابراز داشت: تعداد امکانات بخش خصوصی و دولتی مشخص شود و راهداری هم باید اطلاعات کافی داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه ۵ شهردار منطقه را برای کمکرسانی فرا خواندیم، گفت: پیش بینی از لودر و سایر امکانات مشخص و همه امکانات لازم باید بسیج شوند.
علیخانی از دادن کارت زرد به رئیس راهداری مازندران خبر داد و افزود: مسئله دیگر احداث فوری سه پل تخریب شده است که برای این کار تعداد ۱۰ لوله سیمانی نیاز داریم و در همین راستا به صورت حاکمیتی دستور دادیم تا امروز در کوتاهترین زمان این کار انجام شود و مسیر بازگشایی شود.
وی با تأکید بر اینکه وضعیت مخابرات بسیار وخیم است، تصریح کرد: در این منطقه، گلایه شدیدی از مدیر مخابرات استان وجود دارد.
معاون عمرانی استاندار مازندران با تأکید بر اینکه باید گوشی ثریا و بیسیم هلال احمر فعال شود، ابراز داشت: در هیچ نقطه از مناطق سیلزده آنتن مخابراتی نداشتیم.
وی با اشاره به اینکه باید همه مناطق آسیب دیده از سیل تا غروب امروز برقدار شوند، افزود: امور منابع آب میتوانست با مدیریت بهینه مصالح رودخانه و سیستم سرشاخهگیر جلوی بحران را بگیرد تا این خسارات واررد نشود.
علیخانی اظهار داشت: باید تمامی خانههای دهانه و بستر رودخانه تخریب شوند و اگر مجوز دارند باید با کسانی که مجوز دادند، برخورد شود.
وی گفت: دو پل روستاهای واسپول، ساتره، پلاتکوه و مناردره کاملاً تخریب شدند و در همین راستا این موضوع باید در اسرع وقت غروب با کمک شهرداران نوشهر، چالوس و هچیرود دستگاه و تجهیزات دهند.
ارسال نظر