در اختتامیه مرحله اول جشنواره ملی نهج البلاغه بیان شد؛
ارسال۸۵ اثر هنری به دبیرخانه جشنواره ملی نهج البلاغه/ موسیقی و صنایع ادبی در نهج البلاغه نهفته است
اختتامیه مرحله اول جشنواره نهج البلاغه در دانشگاه فنی و حرفه ای استان یزد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج یزد، در این مراسم ابتدا عندلیب رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان یزد از شرکت کنندگان در این بخش قدردانی و اختتامیه بخش دوم جشنواره را پایان سال و همزمان با ۱۳ رجب اعلام کرد.
وی افزود: ۸۵ اثر هنری با موضوع نهج البلاغه به دبیرخانه بخش اول جشنواره ملی نهج البلاغه ارسال شده است.
در ادامه احمد محتشمی، دبیر علمی جشنواره ملی نهج البلاغه در استان یزد گفت: شرکت کنندگان میتوانند برای بخش دوم جشنواره در چهارچوب تعریف شده مقالات علمی خود را به دبیرخانه دائمی این جشنواره به نشانی: yazd.tvu.ac.ir/nahjolbalaghe ارسال کنند تا بعد از داوری در ۱۳ رجب همزمان با میلاد حضرت علی (ع) از تجلیل شود.
محتشمی گفت: حضرت علی (ع) قرآن ناطق و نهج البلاغه روح حضرت علی (ع) است و هرگز قرآن و اهل بیت از هم جدا شدنی نیستند.
وی افزود: حضرت علی (ع) شناخته نشد چرا دشمنان علی از کینه و حسادت و دوستان علی از ترس دشمنان علی خصوصیات او را پنهان می کردند.
وی عنوان کرد: نهج البلاغه پایین تر از کلام خدا و بالاتر از کلام خلق خداست و لذا اگر حکومت حضرت علی (ع) حاکم باشد و اگر دین واقعی حاکم شود قطعا وضعیت مردم و جامعه بهتر خواهد بود.
محتشمی گفت: نهج البلاغه دارای خطبه ها، نامه ها و حکمت ها است و ۱۷ مألف داشته که سید رضی در طی ۱۶ سال توانسته به این شکل نهج البلاغه را تنظیم کند.
وی افزود: پیام نهج البلاغه در نامه ۴۷ خطاب به فرزندان حضرت علی (ع) این است که به ظالم، خصم باشید و این پیام به حکومت های اسلامی است.
وی گفت: نهج البلاغه دارای ابعاد بسیاری است و حکومت داری، دین داری، هنر و حتی موسیقی و صنایع ادبی در نهج البلاغه است که به آن پرداخته نشده است.
محتشمی گفت: در نهج البلاغه آمده است اگر مسئولان حکومت اسلامی در وضع معیشت بالاتر از متوسط مردم باشند وجود آنها ضربه به دین است.
وی در ادامه در باره مرحله پایانی این جشنواره و آداب پژوهش در نهج البلاغه توضیح داد.
ارسال نظر