معاون اول رییس جمهور:
تکمیل راه آهن رشت به آستارا پروژه اولویت دار دولت است
استاندار و اعضای مجمع نمایندگان گیلان، با معاون اول رئیسجمهوری در خصوص تسریع تامین اعتبار و اجرای پروژههای مصوب سفر رئیسجمهور به استان دیدار کردند.
به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، محمد مخبر معاون اول ریییس جمهور در دیدار استاندار و اعضای مجمع نمایندگان استان گیلان، مسائل مرتبط با آب و فاضلاب، دفع پسماند و مشکلات تالابها را از معضلات جدی این استان برشمرد و افزود: برای حل این مشکلات لازم است که برنامهریزی و پیگیری جدی صورت گیرد.
معاون اول رئیسجمهوری همچنین با اشاره به مسائل مطرح شده در جلسه پیرامون برخی محصولات کشاورزی از جمله چای و برنج، تصریح کرد: واردات برنج در ایام اخیر اقدامی جهت تعادلبخشی به بازار و تنظیم عرضه و تقاضا بود اما رویکرد اصلی دولت این است که از واردات برنج در صورت آسیب به تولید داخل، جلوگیری شود.
مخبر اظهار داشت: ظرفیتهای سه استان شمالی کشور در بخش کشاورزی بسیار گسترده است؛ به گونهای که اگر به نحو مطلوب از این ظرفیتها استفاده شود، از محل درآمدهای حاصله میتوان بخش زیادی از هزینههای مورد نیاز کشور را تأمین کرد.
معاون اول رئیس جمهور اجرای راهآهن رشت به آستارا را یکی از طرحهای مهم و اولویتدار دولت عنوان و خاطر نشان کرد: با تمهیدات دولت، این قطعه از کریدور شمال به جنوب نیز به سرعت راهاندازی میشود تا کشور بتواند از مزایای بزرگ کریدورهای بینالمللی و درآمدهای ترانزیتی بهره مند شود.
معاون اول رئیسجمهوری با بیان اینکه عمده ترین مسائل بیان شده از سوی اعضای مجمع نمایندگان استان گیلان توسط دکتر عباسی مطرح و پیگیری شده، اهتمام موجود مسئولان را منشا تحول و خدمات ماندگار عنوان کرد.
استاندار گیلان نیز در این جلسه گزارشی از روند اجرای مصوبات سفر استانی رئیس جمهور و تخصیص اعتبارات مربوط به این مصوبات ارائه کرد.
اسدالله عباسی به تشریح اقدامات صورت گرفته در راستای دفع پسماند، توسعه شبکه فاضلاب و آبخیزداری و تکمیل پروژههای نیمهتمام در استان پرداخت و گفت: مردم گیلان سفر آیت الله دکتر رئیسی رئیس محترم جمهوری به گیلان در قالب کاروان دولت مردمی و جهادی سیزدهم را منشأ خیر و برکات فراوان میدانند و اجرای مصوبات این سفر، سرآغاز تحولات عظیم و رشد و توسعه همه جانبه استان خواهد بود.
نمایندگان مردم استان گیلان در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه مسائل مرتبط با فاضلاب و پسماند، حاشیه نشینی، خشکی تالابهای استان، مسائل مرتبط با چای و برنج، لایروبی آبراههها، تنش آبی و فرسودگی و ناپایداری شبکه برق استان را از چالش های این استان برشمردند و به تشریح مهم ترین دغدغههای خود در خصوص تغییر کاربری اراضی کشاورزی، مغفول ماندن ظرفیتهای صنعتی استان، تأمین سرمایه در گردش و بسترسازی برای فعالیت بخش خصوصی جهت توسعه گردشگری استان پرداختند.
ارسال نظر