به گزارش خبرگزاری موج فارس، محمد فرخ زاده، معلوم استانداری فارس در حاشیه این مراسم ضمن تقدیر از تمام دست اندر کاران رویداد، مجموعه های همکار از جمله شهرداری، سازمان همیاری ها، کارخانه نوآوری و شرکت کنندگان که با شور و نشاط خاصی تلاش کردند این رویداد ارزشمند در استان رقم بخورد و ایده ها به بار بنشیند خاطرنشان کرد فضای پرشور و حرارت کارگاه ها نویدگر آینده ای روشن است.
وی با اشاره به دیدار خود با مجموعه همیارنت و وعده برگزاری دو رویداد دیگر از طرف این مجموعه طی سال جاری ابراز امیدواری کرد با تعامل بیشتر مجموعه ها با یکدیگر بتوان اتفاقات بزرگتری در سطح استان رقم زد.
معاون استاندار فارس در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به اینکه با رویکرد علمی و اجتماعی معاونت علمی ریاست جمهوری در حمایت از استارتاپها، در قالب کارخانه های نوآوری، سراهای خلاق، و پارک های علم و فناوری چندسالی است در کشور توجه ویژه ای به مباحث علمی و دانش بنیان شده و امسال با نامگذاری مقام معظم رهبری، این موضوع رونق بیشتری گرفت و منجر به این شد که جوانان باامید به آینده و شور و نشاط بیشتری در این مسیر حرکت کرده و کشور به سمت دانایی پیش برود.
وی با بیان اینکه از سالها قبل در نقشه علمی کشور و سند چشم انداز و برنامه های توسعه توجه خاصی به این موضوع شده افزود: این رویکرد منجر به خلق ایده های خوبی برای حکمرانی و تصدی گری در سطح کشور میشود و اکنون لازم است ایده ها از خلاقیت و نوآوری به سمت تحرک اقتصادی و تحرک اجتماعی برود که جمع بندی آن میشود آموزش و دانایی فراگیر.
فرخ زاده با اشاره به اینکه دانایی در سه عرصه تجربه، دانش و مهارت نمود پیدا میکند افزود :رویکرد علمی و کاربردی در طرح ها باعث میشود نیازهای سطح جامعه مرتفع شود.
به اعتقاد معاون استاندار فارس پنج «ت» برای توسعه طرح های دانش بنیان ضروری است که عبارت است از:
*تعامل* بیشتر با بدنه ی سایر مجموعه با هدف فراگیرتر شدن طرح ها.
*تبلیغات* که باعث رقابت سالم و افزایش مشارکت و *توجه مردمی* میشود.
*تفاهم* در رقابت ها که کمک شایانی به حل چالش های پیش رو و رفع آنها میکند و *تکاثر* که لازمه رشد طرح ها و ایده هاست.
وی همچنین افزود: نیازسنجی و افکار سنجی در طرح ریزی ها مهمترین گام موثر در بحث بازاریابی است و باید به آن توجه ویژه داشت.
وی در پایان با اشاره به تعامل با هیات اعزامی از کشور موریس گفت کشوری با یک و نیم میلیون جمعیت، پنج و هفت دهم درصد از تولید ناخالص داخلی خود را به ICT و فناوری اطلاعات و هوشمندی سازی اختصاص داده است و حاب ورود به قاره آفریقا این جزیره با این رویکرد است، کشوری که رتبه چهارم گردشگری در مجمع الجزایر جهان را دارد و درآمد سالانه آن از ده هزار دلار تجاوز میکند و لازم است ما نیز به کمک جوانان تلاش مضاعفی در این زمینه انجام داده و تولید ناخالص داخلی و ملی را افزایش دهیم.
گفتنی است اولین استارتاپ ویکند دپارتمان آموزش شرکت همیارنت با محوریت *شـهر هوشمند* در راستای حمایت از طرحهای دانشبنیان در حوزه فناوری اطلاعات، در روز های ۱۹ الی ۲۱ مردادماه متشکل از ۷ کارگاه برای آشنایی بیشتر شرکتکنندگان با حضور اساتید برجسته تهران و شیراز بهصورت مجازی و رایگان برای عموم برگزار شد.
همچنین ارائه ایده ها در این این رویداد با هدف برون رفت از مشکلات و چالش های مدیریت شهری و بهبود کیفیت زندگی در شهرها، ایجاد فرصت مناسب جهت تعامل بیشتر با نخبگان و هوشمندسازی به مدت سه روز در محورهای حمل و نقل هوشمند و نوین، بهینهسازی مصرف انرژی تأسیسات شهری، مدیریت هوشمند فضایسبز، خدمات شهروندی دیجیتال، تسهیلگری خدمات شهری ویژه افراد دارای معلولیت، اقتصاد دیجیتال شهری، زندگی و محیط هوشمند، مدیریت شهری شیشهای در روزهای ۲۶ الی ۲۸ مردادماه در کارخانه نوآوری شیراز برگزار شد.
ارسال نظر