مدیر جهاد کشاورزی عباس آباد خبر داد؛
قلع و قمع ۴ دیوارکشی غیرمجاز در عباس آباد/ آزادسازی ۳۰۰۰ مترمربع زمین
مدیر جهاد کشاورزی عباس آباد از قلع و قمع ۴ دیوارکشی غیرمجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان و آزادسازی ۳ هزار مترمربع زمین خبر داد.
![قلع و قمع 4 دیوارکشی غیرمجاز در عباس آباد/ آزادسازی 3000 مترمربع زمین](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/tEKRotvHaJuP/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh-XNqgC0UHlP/%D9%82%D9%84%D8%B9+%D9%88%D9%82%D9%85%D8%B9+%D8%AF%D8%B1+%D8%B9%D8%A8%D8%A7%D8%B3+%D8%A2%D8%A8%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج مازندران، ابراهیم کاویانی مدیر جهاد کشاورزی عباس آباد از قلع و قمع ۴ دیوارکشی غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان عباس آباد و آزادسازی ۳ هزار مترمربع زمین خبر داد و اظهار داشتبرای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها و جلوگیری از تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی و حفظ بستر تولید، ۴ قطعه تفکیک و دیوارکشی غیرمجاز در اراضی کشاورزی حریم شهر عباس آباد با حضور نماینده دادستان، نیروی انتظامی و کارشناسان امور اراضی جهاد کشاورزی عباس آباد قلع و قمع و سه هزار مترمربع زمین کشاورزی آزادسازی شد.
وی ادامه داد: برای جلوگیری از هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز و برخورد جدی با متخلفان، گشت ۱۳۱ امور اراضی این شهرستان به صورت روزانه به دهگردشی در روستاهای تحت پوشش اقدام می کند.
ارسال نظر