محمدرضا قربانزاده:
کلیه روزنامهنگاران و فعالان رسانهای تا ششم مهرماه سالجاری برای ارسال آثار فرصت دارند
دبیر بخش رسانههای خبری دومین سوگواره بینالمللی ملت امام حسین (ع) گفت: کلیه روزنامهنگاران و فعالان رسانهای دارای مجوز، تا ششم مهرماه سالجاری برای ارسال آثار خود به دبیرخانه مرکزی این سوگواره فرصت دارند.
![کلیه روزنامهنگاران و فعالان رسانهای تا ششم مهرماه سالجاری برای ارسال آثار فرصت دارند](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/edDugs2pN7hI/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh8UuJ09LBtcf/%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF%D8%B1%D8%B6%D8%A7+%D9%82%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D9%86%E2%80%8C%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج قم، محمدرضا قربانزاده روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: این دوره از سوگواره ملت امام حسین در چهار رشته خبر، مصاحبه، گزارش و تیتر برگزار میشود، و فعالان رسانهای میتوانند آثاری که از ۲۸ مردادماه سال ۱۴۰۰ با موضوع قیام عاشورا و نهضت حسینی تولید کردهاند، را جهت مشارکت در این سوگواره ارائه دهند.
وی شناسایی ظرفیتهای مطبوعات در عرصه معرفی نهضت حسینی و تلاش در راستای معرفی هر چه بهتر آن، قدردانی از خبرنگاران روزنامهنگاران و فعالان برتر در حوزه معرفی نهضت عاشورا را از هدفهای این سوگواره ذکر کرد و گفت: شبکهسازی پدید آورندگان آثار رسانهای عاشورایی و کمک به تاسیس و توسعه مطبوعات عاشورایی در فضای رسانهای کشور و برجستهسازی مسائل و سوژههای عاشورایی قابل حضور در ساحت رسانه نیز از اهداف دیگر است.
قربانزاده ادامه داد: کمک به ارتقای کمیوکیفی تولیدهای رسانهای عاشورایی، تقویت فضای رقابتی برای تولید محصولهای رسانهای عاشورایی همچنین تقویت تعامل میان خبرنگاران و فعالان عاشورایی عرصه مطبوعات و رسانه با نهادهای دینی، فرهنگی و رسانه ای را نیز از دیگر اهداف خواند و گفت: ترغیب خبرنگاران و فعالان رسانه به مطالعه، تحقیق و پژوهش در موضوعهای عاشورایی و تولید محتوی نیز از اهدافی است که در بخش رسانههای خبری دنبال میکنیم.
دبیر رسانههای خبری سوگواره ملت امام حسین(ع) خاطرنشان کرد: در این سوگواره از تمام رسانههای دارای مجوز امکان پذیرش داریم، و همه فعالان و روزنامهنگاران رسانهای شاغل و آزاد میتوانند شرکت کنند.
وی یادآور شد: در نخستین دوره این سوگواره، تعداد کل آثار قابل ارائه، سه اثر بود که این دوره به پنج اثر افزایش دادهایم.
وی اضافه کرد: اولویتهای موضوعی این سوگواره شامل مسئولیت اجتماعی و همدلی حسینی، هیات خانگی و تربیت حسینی و هنر تبیین و غیرت دینی است.
دبیر اجرایی دومین سوگواره ملت امام حسین(ع) با بیان اینکه دبیرخانه مرکزی این سوگواره در معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم است گفت: این دوره از سوگواره ملت امام حسین(ع) مشتمل بر ۶ بخش اصلی است که مرتبط با تولیدهای فضای مجازی میباشد.
حجتالاسلام جواد رحیمی ادامه داد: متون ادبی، تولیدهای گرافیکی، رسانههای تصویری، صوت و رادیو، کنشگری و رسانههای خبری بخشهای تشکیل دهنده این سوگواره به شمار میآید.
وی با یادآوری اینکه در دوره گذشته این سوگواره، ۱۱ هزار و ۴۵۸ اثر از ایران و هفت کشور دیگر ارسال شد گفت: چهار هزار و ۱۲ اثر مربوط به بخش پویش مردمی بود، حدود ۵۰۰ کارگاه برگزار شد، که البته امسال نیز برگزار شده و برخی هم در دهه پایانی ماه صفر برگزار خواهد شد.
رحیمی در پاسخ به سئوالی در خصوص برگزاری آیین پایانی این سوگواره بیان کرد: این آیین در اوایل اسفندماه امسال و همزمان با سوم شعبان سالروز میلاد امام حسین (ع) با حضور وزیر فرهنگوارشاد اسلامی در تهران برگزار میشود.
ارسال نظر