عارف شرهانی:
حادثه های رانندگی در روزهای اخیر در خوزستان ۱۸ مصدوم بر جا گذاشت
مدیر روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: وقوع چهار فقره تصادف از عصر دیروز دوشنبه تا امروز در جاده های خوزستان ۱۸ نفر مصدوم بر جا گذاشت.
![حادثه های رانندگی در روزهای اخیر در خوزستان ۱۸ مصدوم بر جا گذاشت](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/T3iiW27Gi6l7/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh4N8t2915ATh/%D8%AD%D9%88%D8%A7%D8%AF%D8%AB+%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C+%D8%AF%D8%B1+%D8%AE%D9%88%D8%B2%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86+%DB%B1%DB%B8%D9%85%D8%B5%D8%AF%D9%88%D9%85+%D8%A8%D8%B1+%D8%AC%D8%A7+%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B4%D8%AA.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج خوزستان، عارف شرهانی مدیر روابط عمومی اورژانس دانشگاه عدوم پزشکی اهواز طی گفتوگو با خبرنگار موج اظهار کرد: برخورد پنج خودرو شامل پراید، سایپا، ساینا، پژو پارس و پژو ۴۰۵ در محور هندیجان - ماهشهر در ساعت ۱۷:۵۰ دقیقه روز دوشنبه ۶ نفر مصدوم برجا گذاشت که یک نفر در محل درمان شد و پنج نفر به بیمارستان هندیجان انتقال یافتند.
وی افزود: بر اثر واژگونی یک دستگاه خودروی پیکان در ساعت ۱۸:۵۰ دقیقه دیروز در جاده هفت شهیدان مسجدسلیمان پنج نفر مصدوم شدند که سه نفر با آمبولانس های ۱۱۵ و ۲ نفر با آمبولانس های هلال احمر به بیمارستان منتثقل شدند.
شرهانی ادامه داد: به دنبال برخورد ۲ خودروی پراید و تیبا در ساعت ۳:۳۰ دقیقه بامداد امروز سه شنبه در خروجی سوسنگرد، روستای بردیه ۲ نفر مرد ۲۹ و ۳۸ ساله مصدوم شدند و به بیمارستان شهدای نفت سوسنگرد انتقال یافتند.
مدیر روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در حادثه ای دیگر برخورد خودروهای پراید و سمند در ساعت ۴:۵۵ دقیقه بامداد امروز سه شنبه در محور شوش ، اهواز پنج نفر مصدوم بر جا گذاشت که شامل یک پسر بچه یک ساله، ۲ پسر نوجوان ۱۴ و ۱۷ ساله، یک مرد ۴۵ ساله و یک زن ۴۳ ساله گزارش شده که به بیمارستان نظام مافی شوش اعزام شدند.
ارسال نظر