کاهش روند کرونایی در البرز
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز اعلام کرد: رنگبندی کرونایی استان با کاهشی شدن آمار نسبت به هفته گذشته تغییر کرد.
![کاهش روند کرونایی در البرز](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/ASk57RicSHyA/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh9XIp_5D3w9Y/%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C+%D9%87%D8%A7%DB%8C+%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج البرز، احمد مهدوی گفت: اکنون شهرستان های کرج و اشتهارد در وضعیت زرد کرونایی و پنج شهرستان دیگر تابعه البرز در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.
این مسوول یادآور شد: هفته گذشته شهرستان های ساوجبلاغ، نظرآباد و چهارباغ در وضعیت آبی کرونایی قرار گرفتند و شهرستان های کرج، فردیس، طالقان و اشتهارد در وضعیت زرد کرونایی بودند.
وی با تاکید بر اینکه اکنون سیر بیماری و ابتلا به کووید ۱۹ در استان رو به کاهش است،خاطرنشان کرد: مردم استان همچنان رعایت فاصله اجتماعی و تزریق واکسن را در نگاه نخست خود قرار دهند و پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.
مهدوی اظهارداشت: آمار روزانه مراجعات کرونایی به مراکز درمانی و بهداشتی نسبت به هفته های گذشته کاهش چشمگیری دارد که با رعایت پروتکل های بهداشتی امیدواریم سیر بیماری کاهشی تر شود.
ارسال نظر