رئیس آموزش و پرورش میناب عنوان کرد؛
وجود ۷۳ مدرسه تخریبی در میناب
رئیس آموزش و پرورش میناب گفت: این شهرستان دارای ۷۳ مدرسه تخریبی و ۵۳ مدرسه نیازمند به توسعه هستند.

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان احمد حامدی سرکمی معاونمدیرکل و رئیس آموزش و پرورش میناب در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت آغاز سال تحصیلی اظهارداشت: در روزهای اجرای پروژه مهر با حجم سنگینی از کار مواجه بودهایم و آموزش و پرورش نیازمند حمایت رسانهها و خبرنگاران است.
وی اظهارداشت: کمبود فضای آموزشی یکی از مشکلاتی است که با آن مواجه هستیم که این شهرستان دارای ۷۳ مدرسه تخریبی و ۵۳ مدرسه نیازمند به توسعه هستند.
حامدی سرکمی تصریح کرد: یکی از دغدغه ها و نگرانی های ما در خصوص کنکور است که برنامه ریزی های لازم برای بهتر موفق شدن دانش آموزان در این ماراتون سراسری درحال انجام است.
به گفته وی، بر اساس آمار ۴۷ درصد از دانش آموزان به سمت رشته های فنی و حرفهای و کار کاردانش و ۵۳ رصد به سمت رشته های نظری هدایت شدهاند.
رئیس آموزش و پرورش میناب عنوان کرد: اگر دانش آموزان از رشته های کاربردی بهرمند شوند بعد از پایان تحصیل میتواند هزینه یک خانوار را تامین کنند که به همین دلیل درحال حاضر نگاه ها به سمت هدایت دانش آموزان بیشتر به سمت رشته های فنی و حرفهای افزایش پیدا کرده است.
وی در خصوص ایجاد رشته های مورد نیاز برای تامین نیرو و اشتعالزایی باتوجه به طرح توسعه سواحل مکران در منطقه گفت: رشته صنایع شیمیایی در هنرستان شهید بهشتی باتوجه به طرح توسعه سواحل مکران راه اندازی شده و دارای هنرجو است.
حامدی سرکمی با اشاره به اینکه با کمبود نیرو در حوزه نیروی انسانی مواجه نبودهایم افزود: باید موفقیت های حوزه آموزش پرورش به مردم بیشتر اطلاع رسانی شود که فرزندان این شهر چه مقام های را در حوزه های علمی، فرهنگی و هنری در سطح کشور کسب کردهاند.
وی در خصوص گلایه والدین در خصوص استفاده از نیروهای تازه کار در پایه تحصیلی اول ابتدایی گفت: شاید بخشی از این موضوع صحت داشته باشد ولی نیروهای که از دانشگاه فرهنگیان وارد فضای آموزشی میشوند میتوانند موفقتر عمل کنند به دلیل اینکه هنوز از آموخته های خود از محیط دانشگاه و روش های تدریس جدید فاصله نگرفتهاند؛ البته قطعا یک فرد با سابقه کار بالا در یک پایه تحصیلی مهم میتواند موفقتر عمل کند ولی با برگزاری دوره های ضمن خدمت این موضوع پوشش داده خواهد شد.
رئیس آموزش و پرورش میناب در پایان افزود: امیدواریم سیستم آموزش و پرورش و آموزش عالی به این نتیجه برسند به سمت برود که آموخته های دانش آموزان و دانشجویان تعمیق پیداکنند نه اینکه صرفا به دنبال گرفتن مدرک باشند.
ارسال نظر