English

محبی پور اعلام کرد؛

بیش از ۸۰ درصد اغتشاشگران بازداشتی در فارس آزاد شدند/واریز ارز دیجیتال به حساب برخی اغتشاشگران

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس از واریز ارز دیجیتال از آن سوی مرز‌ها به حساب برخی اغتشاشگران با هدف ایجاد آشوب و بی‌نظمی در این استان سخن گفت و اظهار داشت: با آشوبگرانی که دست به اسلحه بردند، برخورد قاطع خواهد شد.

بیش از ۸۰ درصد اغتشاشگران بازداشتی در فارس آزاد شدند/واریز ارز دیجیتال به حساب برخی اغتشاشگران

به گزارش خبرگزاری موج فارس، اسماعیل محبی پور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس در نشستی با جوانان با هدف گفتگو پیرامون مسائل اخیر کشور گفت: بیش از ۸۰ درصد دستگیر شدگان در آشوب‌های اخیر این استان، آزاد شده‌اند.

او گفت: بیش از نیمی از این افراد نیز در ۲۴ ساعت اول پس از بازداشت، آزاد شده‌اند و هیچ پرونده قضایی برای آن‌ها تشکیل نشده است، اما با افرادی که سابقه دار هستند و با اسلحه به مردم حمله کرده‌اند، برخورد خواهد شد.

محبی‌پور گفت: زنی که خانه فساد داشته و ارز دیجیتال به حساب وی واریز شده تا از زنان بدکاره برای کشف حجاب و آشوب استفاده کند قطعا با وی و اینگونه افراد برخورد قاطع صورت خواهد گرفت.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری فارس گفت: مرجعی در استان، طی روز‌های اخیر از تعدادی از بازداشت شدگان اغتشاشات در شیراز خواست که پنج دقیقه درباره نظام دیکتاتوری که شعار آن بعضا در بین اغتشاشگران سر داده می‌شود سخن بگویند و ویژگی‌های آن را بیان کنند که هیچ کدام از این افراد نتوانستند در این باره صحبتی کنند، چون جهان بینی خاصی نداشتند.

محبی پور بر شناسایی ظرفیت‌های قانونی برای مطالبه گری تاکید کرد و در ادامه گفت: شیراز به نسبت بسیاری از شهر‌های کشور در اغتشاشات اخیر فضای آرام تری را تجربه کرد؛ در این شرایط، خویشتنداری اصل برخورد با اغتشاشگران در سطح استان فارس بود به نحوی که تعداد مصدومیت ماموران انتظامی و امنیتی به نسبت اغتشاشگران پنج به یک بوده است.

معاون استاندار فارس گفت: تاکنون ۶ مامور انتظامی و امنیتی در سطح این استان در پی اغتشاشات اخیر به شهادت رسیده‌اند، اما هیچ کشته‌ای از اغتشاشگران در این استان نداشتیم.

محبی پور تاکید کرد: شعور اجتماعی مردم استان فارس به آرامی فضای این استان کمک کرده است.
وی ادامه داد: مطالبه گری درست و اصولی جریان‌های مردم در زمینه‌های مختلف ازجمله مطالبات شهری می‌تواند موثر واقع شود.

معاون استاندار فارس در ادامه به آمار و اطلاعات شهداء و مجروح حمله تروریستی چهارم آبان ۱۴۰۱ به حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) نیز اشاره کرد و گفت: در این رخداد یک زن و ۱۲ مرد به شهادت رسیدند که یک نفر زیر ۱۰ سال، ۲ نفر زیر ۱۵ سال و ۶ نفر بین ۳۰ تا ۵۰ سال سن داشتند.

محبی پور گفت: حضور جوانان و کودکان معصوم بین شهدای این حادثه کاملا مشهود است و در این رخداد ۳۰ نفر نیز مجروح و مصدوم شدند که ۹ نفر زن و ۲۱ نفر آن‌ها مرد هستند که سه کودک زیر ۱۰ سال و چهار کهنسال بالای ۷۰ سال در میان مجروحان این حادثه تروریستی بودند که نگاه به این آمار نشان از حضور بیشتر جوانان در بین مجروحین دارد.

 

نیازمند انقلاب اداری برای مقابله با نظام دیوان سالاری رضاخانی هستیم

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد: برای تحول موثر، نیازمند انقلاب اداری برای اصلاح نظام برجای مانده از دیوان سالاری رضاخانی هستیم.

محبی پور با بیان اینکه "توسعه روحیه نقادی و مطالبه گری باعث تقویت جامعه و کشور خواهد شد" گفت: فضای گفتمان در جامعه باید حفظ شود و نباید از تاثیرگذاری آن ناامید شد.

او گفت: بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ها، دعوت از مسئولان و پویایی تشکل‌های مردمی و پایداری در مسیر مطالبه‌گری به رفع مشکلات در جامعه منجر خواهد شد.

محبی پور تاکید کرد: موضوع جدایی فعالیت دولت و مردم همانند بسیاری از کشور‌های دنیا در ایران جای ندارد، مردم ایران ذهن روشنی دارند لذا باید همه تشکل‌ها و جوانان در پیگیری مطالباتشان فعال باشند.

او، ماهیت وجود انسان را با تاثیرگذاری در جامعه مفید دانست و گفت: حلقه‌های میانی در جامعه اسلامی (سازمان‌های مردم نهاد) می‌توانند محرک اصلی جامعه باشند.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری فارس گفت: در کشوری که از دیرباز درگیر نظام دیوان سالاری رضاخانی است، فضای بسته و در هم تنیده اداری تشکیل شده آن است و شکستن آن کار ساده‌ای نبوده و نیازمند انقلابی اداری است و تغییر ناگهانی پرشدت و بدون اغماض در این حوزه باید انجام شود.

او گفت: حدود ۱۰۰ سال قبل و در دوره رضاشاه ۹۰ هزار کارمند ظرف ۶ ماه جذب شد تا نظامی متمرکز شکل گیرد، هرچند که کار سخت است، اما باید تلاش کرد و اکنون در اداره‌کل امور اجتماعی استانداری فارس بخش قابل توجهی از کار به دست سمن‌ها و تشکل‌های مردمی واگذار شده است.

محبی‌پور، به بررسی سند راهبردی گام دوم انقلاب پرداخت و به موضوع امنیت از نگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید کرد و اظهار داشت: آسیب شناسی و راهکاریابی در کنار نقد سازنده می‌تواند گره گشای بسیاری از مشکلات جامعه باشد.

معاون استاندار فارس در ادامه گفت: کارگروه اتباع و مهاجرین خارجی در استانداری فارس شکل گرفته است و استفاده از ظرفیت‌های قانونی مدیریت فضای اتباع خارجی به جد در دستور کار قرار دارد.

او گفت: اتباع غیرمجازی که در طرح سرشماری اتباع شرکت نکرده اند بعنوان غیرمجاز تلقی خواهند شد.

 

آغاز برخورد با ضایعاتی‌های غیرمجاز از ۱۵ آبان

محبی‌پور تاکید کرد: از ۱۵ آبان ماه امسال طرح برخورد با ضایعاتی‌های و اتباع غیرمجاز در سطح استان فارس آغاز خواهد شد.

معاون استاندار فارس با بیان اینکه جایگاه تشکل‌های مردمی طی ۱۰ سال گذشته بسیار ترقی کرده است، گفت: نگاه به مسیر طی شده طی یک دهه گذشته به امیدآفرینی در این حوزه منجر خواهد شد.

او به مطالبات فرهنگیان این استان نیز اشاره کرد و گفت: با اقداماتی که بخش مهمی از انتظارات رتبه بندی و مطالبات فرهنگیان توسط دولت و مجلس طی ماه‌های اخیر حل شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه