فقر و کمبود فرهنگی در قم
سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی استان قم گفت: علیرغم چهره فرهنگی شهر قم و کثرت کتابخانههای تخصصی که در آن وجود دارد، اما در فضای فرهنگی دچار فقر و کمبود هستیم و با توجه به استانداردهای ایفلا به ۴۰ کتابخانه نیاز داریم.
![فقر و کمبود فرهنگی در قم](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/pn8l30gqJlyh/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh2tJvydaxUif/%D9%85%D9%87%D8%AF%DB%8C+%D8%AA%D9%88%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%A7%D9%86.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج قم، مهدی توکلیان، سرپرست اداره کل کتابخانههای عمومی استان قم، در نشست انعقاد تفاهمنامه با جهاد دانشگاهی قم، عنوان کرد: نهاد کتابخانهها خانوادهای بزرگ در سطح کشور است که ۳ هزار و ۷۰۰ کتابخانه دارد و هفت هزار ۵۰۰ نیرو در آن در حال فعالیت هستند.
وی با اشاره به اینکه ۲۱ تا ۲۸ آبان ماه هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار است، بیان کرد: ۲۴ آبان ماه به طور اختصاصی روز کتاب و کتابخوانی و کتابدار است که از همکاران برگزیده در حوزه های مختلف آموزشی، فرهنگی و کتابداری تقدیر میشود.
وی با اشاره به اینکه رویکرد نهاد کتابخانهها در مدیریت جدید مشارکت، هم افزایی و همدلی بیشتر با مراکز فرهنگی، دانشگاهی و آموزشی از معاونت های تخصصی ریاست جمهوری تا سایر سازمان ها و نهادها است، گفت: خوشبختانه در استان قم نیز از همراهی مسئولین فرهنگی و دغدغه مند بهره مند بودیم.
توکلیان اظهار کرد: جهاد دانشگاهی قم نیز در این مسیر تعاملات بسیار خوبی داشته است و امیدواریم فواید و برکات تفاهم نامهای که امروز منعقد شد برای جامعه نخبگانی، دانشجویان و شهروندان قم باشد.
وی با بیان اینکه استان قم ۲۴ کتابخانه دارد، اضافه کرد: بیست و پنجمین کتابخانه استان قم نیز تحت عنوان کتابخانه مرکزی در منطقه ۳ تجهیز شده است که بیش از ۴۰ خدمت در آن ارائه میشود.
سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی استان قم ادامه داد: علیرغم چهره فرهنگی شهر قم و کثرت کتابخانههای تخصصی که در آن وجود دارد، اما در فضای فرهنگی دچار فقر و کمبود هستیم و با توجه به استانداردهای ایفلا به ۴۰ کتابخانه نیاز داریم.
وی اضافه کرد: امیدواریم با استفاده از ظرفیتهای جهاد دانشگاهی قم به یک مشارکت خوبی برسیم و برکات آن به مردم برسد و بتوانیم در بالا بردن فرهنگ شهروندی و مدیریت شهری مؤثر باشیم.
ارسال نظر