نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد:
ریشه بسیاری از اعتراضات مباحث مربوط به درآمد و اشتغال جوانان بوده است
نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: در جلسه تولید و اشتغال نیز به صراحت گفتم که ریشه بسیاری از اعتراضات مباحث مربوط به درآمد و اشتغال جوانان بوده و ما باید در مجلس بیشتر از گذشته این مسائل را ریشه یابی کنیم و اعتراضاتی که به این بخش اشاره دارد را برطرف کنیم.
به گزارش خبرگزاری موج مازندران، سید شمس الدین حسینی نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: می گویند مجلس خواستار اعدام معترضان است، این موضوع صحت ندارد و نه عقل، نه شرع و نه قانون چنین اجازه ای را نمی دهد و مجلس نیز چنین اعتقادی ندارد و من هم کاملاً با این موضوع مخالف هستم.
وی ادامه داد: از بدو امر که وارد مجلس شدم یکی از دغدغه هایم تولید و اشتغال و درآمد جوانان به ویژه تحصیل کرده ها بوده است.
رئیس کمیسیون جهش و رونق تولید مجلس شورای اسلامی افزود: قوه قضائیه باید صف معترضین به مشکلات و کاستی ها را جدا ببیند و انتظار این است با معترضینی که به مشکلات و کاستی ها اعتراض دارند با نهایت رأفت اسلامی برخورد شود.
وی بیان داشت: البته در این میان برخی از مردم جان و مال خود را از دست داده اند، حادثه ای که در شاهچراغ اتفاق افتاد و داعش آمد و ۱۵ نفر از مردم بی گناه را کشت باید با آنها برخورد قانونی صورت بگیرد و حدود الهی در خصوص این گروه جاری شود.
حسینی تصریح کرد: رشد اقتصادی کشور طی یک دهه گذشته سالانه متوسط حدود نیم درصد بوده، رشد سرمایه گذاری بطور متوسط ۴- درصد و اگر نرخ مشارکت سال ۱۳۹۸ را مبنا قرار داده شود، متأسفانه بیکاری حدود ۱۶ درصد می باشد و لذا امروز باید بکاریم فردا برداشت کنیم.
وی عنوان داشت: تأکید میکنم بایستی در مسیری حرکت کنیم که همانطور اولویت های روزمره رو اهمیت می دهیم، اولویت های میان مدت و بلند مدت که سرمایه گذاری و اشتغال و تولید جوانان، تولید تحصیل کنندگان و اشتغال جوانان و تولید و اشتغال درآمد تحصیل کنندگان بپردازیم، مطمئن باشید بخشی از مشکلات جامعه رفع خواهد شد.
نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد با بیان اینکه یکی از زخم هایی که در جامعه وجود دارد کندی رشد اقتصادی است، اگر بخواهیم مشکلات حل شود، باید به تولید و اشتغال و درآمد جوانان رفع و توجه شود، ما به فکر کارمندان دولت هستیم اما به بخش غیردولتی، تولید و اشتغال غیر دولتی نیستیم که این نکته مهمی است که از آن غافل شده ایم.
ارسال نظر