English

به مناسبت ۱۶ آذر و روز دانشجو صورت گرفت؛

برگزاری نشست خبری هیئت رئیسه دانشگاه مازندران با خبرنگاران

هم‌زمان با فرا رسیدن ۱۶ آذر و گرامی‌داشت روز دانشجو و هم‌چنین هفته پژوهش و فناوری، نشست خبری هیئت رئیسه دانشگاه مازندران با خبرنگاران و اصحاب رسانه‌های گروهی استان در سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

برگزاری نشست خبری هیئت رئیسه دانشگاه مازندران با خبرنگاران

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، دکتر حشمت‌اله علی‌نژاد رئیس دانشگاه مازندران در نشست خبری هیئت رئیسه دانشگاه مازندران با خبرنگاران و اصحاب رسانه‌های گروهی استان که به مناسبت ۱۶ آذر و گرامی‌داشت روز دانشجو و هم‌چنین هفته پژوهش و فناوری در سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد، ۱۶ آذر را از مهم‌ترین مناسبات دانشگاهی برشمرد و اظهار داشت: دانشگاه کانون تولید علم است، از هم‌سویی علم و دین در کنار هم‌دیگر به‌عنوان دو عنصر مؤثر در زندگی انسان است.

وی با گرامی‌داشت هفته پژوهش و فناوری، به وجود نهاد پژوهش و فناوری در دانشگاه‌ها اشاره کرد و ادامه داد: دانشگاه‌ها باید مسئله‌محور باشند و مشکلات جامعه را هم در نظر بگیرند زیرا تولید علم یکی از اساسی‌ترین محور‌های حل مشکلات جامعه است.

نشست خبری هیئت رئیسه دانشگاه مازندران با خبرنگاراننشست خبری هیئت رئیسه دانشگاه مازندران با خبرنگاران

رئیس دانشگاه مازندران با تأکید بر این موضوع که ما از نسل دانشگاه سوم به چهارم رسیدیم و در آینده هم نسل پنجم را داریم، کارآفرینی و توجه به جامعه و هم‌چنین مهارت‌محور بودن را از تکالیف اصلی دانشگاه برشمرد و هفته پژوهش را بهانه‌ای برای تقدیر از پژوهشگران و فناورانی دانست که در این حوزه فعالیت می‌کنند.

وی در ادامه به ارائه گزارشی از دانشگاه مازندران پرداخت و با اشاره به حضور 415 عضو هیئت علمی، 600 کارمند، 13 هزار دانشجو و 13 دانشکده در دانشگاه مازندران، گفت: یکی از وظایف دانشگاه به‌ عنوان دانشگاه مادر و معین استان نظارت بر دانشگاه‌های استان است که شامل 119 واحد دانشگاهی، 140 هزار دانشجو، 3 هزار عضو هیئت علمی و 2446 رشته گرایش در کل استان مازندران است.

دکتر علی‌نژاد با اشاره به عضویت دانشگاه مازندران در اتحادیه دانشگاه‌های دولتی حاشیه دریای خزر با حضور 55 عضو، هدف دیپلماسی علمی را رشد علمی دانست و این نوع دیپلماسی را قدرت نرم دانشگاه‌ها و جامعه اسلامی معرفی کرد و توسعه پایدار را از دست‌آورد‌های مهم آن برشمرد.

نشست خبری هیئت رئیسه دانشگاه مازندران با خبرنگاران

وی، سند طرح تحول آموزش عالی در امتداد سند تحول دولت سیزدهم و هم‌چنین توسعه علوم و فنون و فناوری‌های مربوط به دریا را از اولویت‌های این دانشگاه خواند و با اشاره به چاپ 500 عنوان کتاب، 12 نشریه علمی پژوهشی، 13 نشریه علمی ترویجی و 886 مقاله در سال 1401 در حوزه پژوهش و انتشارات، تصریح کرد: دانشگاه مازندران در حوزه فنی و مهندسی در رتبه 600 تا 800 و در حوزه علوم پایه از رتبه 800 تا 1000 در جهان در رتبه‌بندی تایمز قرار دارد.

رئیس دانشگاه مازندران اظهار داشت: 5 دانشمند برتر 1% جهان، 15 دانشمند 2% جهان و یک دانشمند یک صدم درصد در این دانشگاه حضور دارند و وجود 35 قرارداد جاری در حوزه ارتباط با جامعه و صنعت از جمله طراحی و ساخت سیستم کاهنده آلودگی صوتی، مطالعه پسماند استان و ارائه روش مؤثر برای تصفیه شیرابه‌ها و سامانه نجات غریق از گام‌های مهم و اساسی در توسعه این موضع است.

وی با اشاره به ارجاع 35 عضو هیئت علمی به جامعه و صنعت در حوزه فرصت مطالعاتی جهت انتقال تجربیات علمی و تسهیل ایجاد ارتباط بین دانشجویان و صنعت، ابراز داشت: اجرای طرح کواپ در حوزه دانشجویی حرکتی خلاقانه و مؤثر در ایجاد ارتباط دانشجو با جامعه و صنعت و اشتغال‌زایی پس از دوران تحصیل است.

دکتر مرتضی علویان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران نیز در این نشست با اشاره به اجرای ۱۰ برنامه قرآنی در هفته قرآن و عترت، از پیگیری انتشار قرآن با ترجمه مازندران که توسط حجت‌الاسلام خطیبی امام جمعه کلارآباد گردآوری و تدوین شده است خبر داد.

وی هم‌چنین در بخش دیگری از سخنانش، با توجه به برگزاری 13 برنامه فرهنگی در سطح دانشگاه در هفته مازندران، از حضور و نقش مؤثر دانشجویان عضو کانون‌های فرهنگی، انجمن‌های علمی و سایر تشکل‌ها به‌عنوان رکن اساسی در پیشبرد برنامه‌های متنوع فرهنگی خبر داد و بر لزوم هدایت و حمایت صحیح از آنان تأکید کرد.

دکتر رحمت عباس‌نژاد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران هم در این نشست با اشاره به موضوع دیپلماسی علمی در دانشگاه مازندران، به وجود مرکز آزفا (آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان) در راستای آموزش دانشجویان بین‌الملل اشاره کرد و با تأکید به لزوم توسعه این مرکز معتبر علمی، گفت: این به‌عنوان فرصتی برای توسعه مرجعیت زبان فارسی با استفاده از زیرساخت‌های فضای مجازی در دانشگاه است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران با اشاره به فعالیت‌های مدیریت روابط بین‌الملل دانشگاه از طریق امضای تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه‌های معتبر دنیا و هم‌چنین حضور در اتحادیه دانشگاه‌های حاشیه خزر، توسعه این ارتباطات را در ایام پساکرونا از مهم‌ترین برنامه‌های دانشگاه در حوزه دیپلماسی علمی دانست.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه