تجلیل از پژوهشگران برتر شمال خوزستان
پژوهشگران برتر شهرهای دزفول، شوش و اندیمشک روز شنبه طی آیینی در سالن اجتماعات دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول تجلیل شدند.
![تجلیل از پژوهشگران برتر شمال خوزستان](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/gLPUqc1LM1V5/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh7XBXfQO2_Vo/%D9%BE%DA%98%D9%88%D9%87%D8%B4%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86+%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1+%D8%AE%D9%88%D8%B2%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج خوزستان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول روز شنبه در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر شمال خوزستان در سالن اجتماعات دانشگاه جندی شاپور گفت: نمایشگاه پژوهشی شهرهای دزفول، شوش و اندیمشک در شمال خوزستان در جندی شاپور برپاشده است.
محمد ذاکر مشفق افزود: ۳۱ پژوهشگر برگزیده در این همایش تجلیل شدند که شامل ۹ عضو هیات علمی، هفت دانشجو، هفت پژوهشگر از دستگاههای اجرایی و سه معلم و ۶ دانشجو هستند.
وی با بیان اینکه برای برنامه ریزی آینده نیاز است پیشینه و ظرفیتهای خود را بشناسیم، ادامه داد: شمال خوزستان در دوران باستان نیز پیشینه فناوری داشته و وجود قمشهایی از بالادست دزفول و رساندن آب به شهر جندی شاپور نشان از یک زنجیره و اکوسیستم فناوری در آن زمان است.
ذاکر مشفق افزود: وجود پل ساسانی، سازههای آبی رودخانههای دز و کارون، تمدن شوش، تصفیه خانه چغازنییل، شهر دانشگاهی جندی شاپور که بیمارستان جندی شاپور را نیز در خود داشته ثابت میکند این اکوسیستم فناوری وجود داشته و هنوز هم آثار برجاماندهای از آن تمدن عظیم را میبینیم.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول بیان کرد: وجود میراث انسانی فرهیختهای چون شیخ مرتضی انصاری و آیت اله سیدمجدالدین قاضی نیز تاثیرات آن تمدنی است که از گذشته به ارث رسیده است.
وی به وجود ظرفیتهای فراوان پژوهشی باستانی در دزفول اشاره کرد و افزود: بازار قدیم یک پردیس فناوری در زمان خودش بوده و راسته آهنگران و مسگران نشان از وجود افرادی هستند که در زمان خود تکنولوژی داشتند و اقدامات بزرگی انجام دادند.
ذاکر مشفق گفت: وجود شرکتهایی همچون کشت و صنعت و شبکههای آبیاری نشان میدهد این طرفیت در منطقه بوده و هست که باید با تکیه به آنها برای آینده برنامه ریزی کنیم.
وی پیشنهاد داد کارگروه پژوهش و فناوری شمال خوزستان با همکاری سه فرمانداری دزفول، شوش و اندیمشک با محوریت فرمانداری ویژه دزفول با هدف نیازسنجی پژوهشی و فناوری، به اشتراک گذاری امور پژوهشی و همکاری سالانه تشکیل شود.
ارسال نظر