English

مدیر جهادکشاورزی شهرستان کبودراهنگ:

یکی از اولویت‌های های جهادکشاورزی کشت‌های قراردادی بوده است

مدیر جهادکشاورزی شهرستان کبودراهنگ ، با بیان اینکه یکی از اولویت‌های های جهادکشاورزی کشت‌های قراردادی بوده و یکی از اقداماتی که می‌تواند کشاورزی معیشتی را به سمت کشاورزی پایدار و اقتصادی حرکت دهد، بحث کشت قراردادی است، افزود: در همین رابطه باید اجرای الگوی کشت را در دستور کار داشته باشیم که براساس اقلیم و شرایط اکولوژیکی برنامه ها را عملیاتی کنیم.

 یکی از اولویت‌های های جهادکشاورزی کشت‌های قراردادی بوده است

به گزارش خبرگزاری موج همدان، حمزه خانجانی مدیر جهادکشاورزی شهرستان کبودراهنگ ، با بیان اینکه یکی از اولویت‌های های جهادکشاورزی کشت‌های قراردادی بوده و یکی از اقداماتی که می‌تواند کشاورزی معیشتی را به سمت کشاورزی پایدار و اقتصادی حرکت دهد، بحث کشت قراردادی است، افزود: در همین رابطه باید اجرای الگوی کشت را در دستور کار داشته باشیم که براساس اقلیم و شرایط اکولوژیکی برنامه ها را عملیاتی کنیم.

وی اظهار کرد: سعی بر آن است ۷۰ تا ۸۰ درصد کشاورزان را در حوزه کشت گندم آبی زیرپوشش کشت قراردادی ببریم و با این اقدام کشاورزی شهرستان به سمت اقتصادی شدن و تولید پایدار سوق داده شود.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان کبودراهنگ گفت: در شهرستان کبودراهنگ ۴۵۰۰ هکتار از اراضی زیرکشت گندم آبی بوده که تاکنون بیش از ۵۰ درصد این میزان سطح، زیرپوشش کشت قراردادی قرار گرفته و کبودراهنگ نسبت به متوسط در بحت کشت قراردادی پیشتاز است.

خانجانی خاطرنشان کرد: در حال حاضر این کار، کار سخت و مشکلی بوده و انتظار نیست که در سال اول در بحث الگوی کشت تغییرات بسیار زیادی اجرا شود بنابراین در ضمن پیوست الگوی کشت، کشاورزی قراردادی را انجام داده ایم تا به واسطه آن تأمین مالی و حمایت مالی از کشاورزان را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه در این رابطه یکی از مشکلات مهم بحث خرده مالکی است، گفت: اگر بخواهیم کشاورزی خرده مالکی را در بحث کشاورزی الگوی کشت موفق کنیم حتماً باید با کشاورزی قراردادی این کار را انجام دهیم و اعتبار لازم را به دست کشاورزان خرده مالکی برسانیم ضمن اینکه در حال حاضر ۸۰ درصد اراضی کشاورزی کشور به صورت خرده مالکی هستند.

خانجانی ادامه داد: در زمینه اراضی کشاورزی خرده مالکی یا اجرای کشت قراردادی راهکار این است که کشاورز را حمایت کنیم و یارانه را به آنها به صورت نقطه ای تخصیص دهیم برای همین ابتدا باید این کشاورزان شناسایی شده و سپس با مراکز جهادکشاورزی قرارداد لازم را منعقد کنند.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان کبودراهنگ تصریح کرد: در سال اول کشت قراردادی برای گندم آبی درنظر گرفته شده است که بتوان این کار را پیش برد و در کشت های بعدی هم خوب عمل کنیم.

خانجانی گفت: پس از انعقاد قرارداد کشاورزان با مراکز جهادکشاورزی در بحث حمایت از تولید در زمینه کشت قراردادی ۲۰ درصد هزینه بیمه آنها تخفیف و به ازای هر تن ۱۰۰ هزار تومان کمک دولتی به کشاورزان تخصیص داده می‌شود و برای هر هکتار ۱۰۰ کیلو کود اضافه علاوه بر کودی که دریافت می‌کنند، به آنها داده می‌شود. در بحث بخشودگی نیز ۵۰ درصد آب بهای کشت آبی کشاورزان در کشت قراردادی با بخشودگی همراه خواهد بود.

وی میزان تسهیلات اختصاص داده شده دولت به کشت قراردادی را ۴۰ هزار میلیارد تومان برشمرد و خاطرنشان کرد: وقتی این میزان  اعتبار را به اراضی خرده مالکی تخصیص دهیم می‌توانیم یک فرماندهی واحد داشته باشیم و تولید را در این رازی رونق دهیم و کشاورزی به سمت اقتصادی شدن با تولید پایدار پیش خواهد رفت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه