English

کرمی نژاد:

کار فاضلاب در اهواز سخت و سنگین است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: کار فاضلاب به ویژه در اهواز سخت و سنگین است؛ در شهرهای دیگر اگر در دو کیلومتر کار انجام شود اثر آن مشاهده می‌شود اما در اهواز شرایط به گونه‌ای است که باید همزمان در ۵۰ خیابان کار شود.

کار فاضلاب در اهواز سخت و سنگین است

به گزارش خبرگزاری موج خوزستان، محمدرضا کرمی‌نژاد در نود و چهارمین جلسه شورای شهر اهواز که امروز (۱۹ دی‌ماه) در خصوص برنامه سالانه خدمات شهری در چارچوب اعتبارات و بودجه دستگاه‌های مختلف برگزار شد، اظهار کرد: شبکه فاضلاب اهواز زحمات زیادی برای همه ایجاد کرده است؛ بسیاری از مشکلاتی که برای شرکت گاز ایجاد می‌شود به دلیل عبور خط آبفا است. نمی‌توان خط فاضلاب را جابه‌جا کرد اما می‌توان خط لوله گاز یا کابل مخابرت را جابه‌جا کرد.

وی با اشاره به مشکلات متعدد در شبکه فاضلاب افزود: در خیابان اسفند منطقه گلستان خط اصلی ۱۴۰۰ فاضلاب از زیر خانه‌ها عبور می‌کند که هر آن احتمال ریزش و انفجار در این منطقه وجود دارد. چنین مشکلاتی در شبکه فاضلاب اهواز زیاد است. 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان عنوان کرد: تاکنون از هر جایی اعتبارات به دست آمده برای اجرای این طرح هزینه شده است؛ امسال نخستین پولی که برای اجرای این طرح به دست آمد در پایان آبان‌ماه بود بنابراین در این مدت برای اجرای طرح مجبور شده‌ام حدود ۳۸۰ میلیارد تومان از محل محرومیت‌زدایی هزینه کنم.   

کرمی‌نژاد بیان کرد: کار فاضلاب به ویژه در اهواز سخت و سنگین است؛ در شهرهای دیگر اگر در دو کیلومتر کار انجام شود اثر آن مشاهده می‌شود اما در اهواز شرایط به گونه‌ای است که باید همزمان در ۵۰ خیابان کار شود. 

وی گفت: در بسیاری از خیابان‌هایی که کار حل شده، رضایت‌مندی حاصل شده است اما ریزش در یک خیابان یا دیر آسفالت کردن یک خیابان، کل زحمات ما را بر باد می‌دهد. 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان افزود: هر چند کارهای زیادی انجام شده اما کارهای زیادی نیز باقی مانده که باید انجام شوند. 

کرمی‌نژاد عنوان کرد: جای کار وجود دارد اما برای امسال و سال آینده برنامه داریم و اگر قرار است فشار و بار روی کسی باشد ما هستیم اما به امید حل مساله فاضلاب اهواز همه این موارد را پذیرفته‌ایم. 

وی با اشاره به آمادگی برای اعلام اولویت‌های کارها به شورای شهر و شهرداری گفت: پس از پایان کارهای در دست انجام، کار در مرکز شهر در اولویت است زیرا تاکنون مرکز شهر مغفول مانده بود و در منطقه باغ شیخ شبکه فاضلاب وجود ندارد. بخش‌هایی از مشکلات این منطقه پیگیری و حل شد اما در حال برنامه‌ریزی برای ادامه کار در این نقطه هستیم. 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با تاکید بر ادامه همکاری شورا و شهرداری در صدور مجوزها گفت: در حال تلاش هستیم تا امسال و سال آینده پروژه فاضلاب اهواز به جایی برسد. 

کرمی‌نژاد تصریح کرد: در سفر اول رئیس جمهور به خوزستان مقرر شد ۹ هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان برای طرح شبکه فاضلاب اهواز دیده شود که ۲۵۰ میلیارد تومان از این مبلغ از طریق فایناس چین باید تامین شود. ۵۰۰ میلیارد تومان در قالب ماده ۵۶ دیده شده که باید توسط قرارگاه خاتم الانبیاء تامین شود که تاکنون یک ریال هم پرداخت نکرده است. 

وی افزود: ۱۵۰۰ میلیارد تومان از طریق مسئولیت اجتماعی نفت باید تامین شود که ۱۲۰۰ میلیارد تومان این مبلغ مصوب شد و یکی دو روز پیش ۱۱۱ میلیارد تومان از این مبلغ به حساب‌مان واریز شده است. 

وی بیان کرد: ۳ هزار میلیارد تومان از این رقم نیز باید توسط سازمان برنامه و بودجه اختصاص یابد که سال گذشته ۷۶۰ میلیارد تومان را اختصاص داد و قرار است امسال ۸۰۰ میلیارد تومان پرداخت کند که از این رقم، ۲۶۶ میلیارد تومان را پرداخت کرده است. همچنین ۳ هزار میلیارد تومان از طریق تهاتر نفت یا فاینانس خارجی دیده شده است. 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان تصریح کرد: در حقیقت برای تامین اعتبار به جز از طریق مسئولیت اجتماعی نفت و تملک، به دیگر جاها امیدوار نیستیم. با وجود پیگیری‌های فراوان در مورد ورود فاینانس چین، نتیجه‌ای نگرفته‌ایم و با اعتبارات موجود در حال کار هستیم. 

کرمی‌نژاد با بیان اینکه هر تغییر در مدیریت، اجرای کل پروژه سیستم فاضلاب اهواز را به هم می‌زند، افزود: خطوط زیادی اجرا شده‌اند که به درد نمی‌خورند. شبکه اجراشده غیر قابل استفاده داریم و شاید یک جایی در مسیرمان قرار بگیرد و بتوانیم از آن استفاه کنیم. 

وی عنوان کرد: گاهی خطی اجرا شده اما ناگهان می‌بینیم مشکلی رخ داده است که با بررسی موضوع متوجه می‌شویم دستگاه‌های دیگر بدون هماهنگی با اقداماتی که انجام داده‌اند، به خطوط  شبکه فاضلاب آسیب رسانده‌اند. 

کرمی‌نژاد گفت: به طور مثال قرارگاه خاتم، در محدوده زیر پل میدان دانشگاه سه تکه بتنی بزرگ را روی شبکه فاضلاب انداخت و منجر به ایجاد مشکلات عدیده‌ای شد و آبروی همه ما را برد. زمانی که نمی‌دانند بتن‌ها را چه کار کنند آن‌ها را به سمت پایین هل می‌دهند و روی شبکه می‌اندازند و ما برای اینکه دلیل این مشکل را متوجه شدیم بسیار تلاش کردیم. حداقل اگر از طرف آن‌ها کسی تماسی بگیرد و بگوید چنین کاری کرده‌اند، از وی تشکر هم می‌کنیم.

آیا این خبر مفید بود؟
خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه