English

مجید سلحشور؛

میناب رتبه نخست در زمینه تولید صیفی‌جات کشور/به دنبال احیا و بهره‌مندی از ظرفیت‌های بزرگ هستیم

فرماندار ویژه میناب گفت: میناب دارای آب و هوای گرم و خشک است اما با این وجود در زمینه تولید صیفی جات با اختلاف از سایر استان ها در رتبه اول قرار دارد.

میناب رتبه نخست در زمینه تولید صیفی‌جات کشور/به دنبال احیا و بهره‌مندی از ظرفیت‌های بزرگ هستیم

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، مجید سلحشور فرماندار ویژه میناب در دیدار با مدیرعامل اتحادیه تعاونی روستایی و کشاورزی ایران و مدیرتعاون روستایی هرمزگان اظهارداشت: اگر کارها با نگاه تخصصی و هدف‌مند انجام شود به مراتب با نتایج مثبتی خواهد داشت، در غیر این صورت با نتایج قابل قبول مواجه نخواهیم شد.

وی ابراز داشت: ما به دنبال احیا و بهره‌مندی از ظرفیت های بزرگ هستیم و در این خصوص باید کارها به شیوه ماهرانه انجام شود.

سلحشور با تاکید بر اینکه دولت سیزدهم و مجلس شورای اسلامی به دنبال احیای ظرفیت های معطل در کشور هستند افزود: در میناب می‌توان صنعتی مهم را راه اندازی کرد و در این راستا کارها باید به شیوه مثبت انجام شود. 

فرماندار ویژه میناب تصریح کرد: اعطای تسهیلات به شرکت های دانش بنیان مطابق تبصره ۱۶ قانون بودجه برای کمک به اشتغال دانش بنیان از طریق بانک های ارائه دهنده این تسهیلات است و این وام به شما نیز تعلق خواهد گرفت. 

سلحشور در پایان گفت: میناب با جمعیت بالغ بر ۳۰۰ هزارنفر و دارای ۶۰هزار هکتار اراضی کشاورزی است، به همین علت حساسیت های بخش کشاورزی در این شهرستان بالا است

معاون استاندار هرمزگان عنوان کرد: این شهرستان دارای آب و هوای گرم و خشک است اما با این وجود در زمینه تولید صیفی جات با اختلاف از سایر استان ها در رتبه اول قرار دارد.

وی همچنین یکی از ظرفیت‌های میناب را در حوزه شیلات عنوان کرد و افزود: در شهرستان میناب  بالغ بر دو هزار و ۸۰۰ هکتار مزرعه پرورش میگو را به خود اختصاص داده و همچنین بیشترین میزان صادرات میگو مربوط به این شهرستان است.

بانک ها چوب لای چرخ تولید کنندگان می‌گذارند

محمود حیدری مدیرعامل اتحادیه تعاونی روستایی و کشاورزی ایران در این دیدار عنوان کرد: ایران یکی از کشورهای بحران زا به شمار می آید و در همین راستا تاکنون به منظور عبور از بحران، اقدامات پیشگیرانه ای انجام نشده است. 

وی در ادامه گفت: بنا به ضرورت می‌توان در راستای احداث کارخانه تصمیماتی اتخاذ کرد، اما گاهی اوقات باتوجه به تاکیدات قانون اساسی، ضوابط زیست محیطی و همچنین به وجود آمدن اثرات نامطلوب نمی توان آن کارخانه را تاسیس کرد.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی روستایی و کشاورزی ایران اظهارداشت: جای بسی تاسف است که در اغلب کارخانه های تولید آبلیمو، از آب کاه به جای آب لیمو استفاده می‌کنند و این مسئله به نوعی تقلب در تولید آب لیمو محسوب می شود. 

وی در ادامه با اشاره به نقش افراد نخبه در ایجاد زیر ساخت های علمی مطلوب گفت: شرکت های دانش بنیان با افراد نخبه در تعامل و همکاری هستند بانفوذ افراد نخبه در بدنه اقتصاد دانش بنیان ها علاوه‌ بر داشتن طرح ها و برنامه های بی نظیر باعث تقویت زیرساخت های علمی شدند. 

حیدری اذعان داشت: برای تولید یک ماده به نام پنکتین که ارزش افزوده بالا و همچنین باعث ارتقا کیفیت محصولات خواهد شد، تمام کارهای اولیه و پروپزال آن آماده و درحال جمع آوری طرح اقتصادی آن هستیم، امید است که تولید پنکتین در میناب به مرحله اجرا برسد. 

وی در ادامه اظهارداشت: اراضی کشاورزی در میناب پهناور و افزایش تولید محصول کشاورزی فراوان است به همین منظور برای حفظ این باغات از آفات و همچنین ارتقا کیفیت محصولات، اجرای این طرح از اهمیت بسزایی برخوردار است. 

به گفته مدیرعامل اتحادیه تعاونی روستایی و کشاورزی ایران، با توجه به پتانسیل ها و ظرفیت های بالقوه در کشورمان، متاسفانه بانک ها چوب لای چرخ تولید کنندگان می‌گذارند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه