ابطال مجوز فعالیت چهار دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در خوزستان
سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی خوزستان از ابطال مجوز فعالیت چهار شرکت و دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری متخلف در استان خبر داد.
![ابطال مجوز فعالیت چهار دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در خوزستان](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/4g4dISIHfj0z/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehw5S8T_iVO4A/%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%AA+%D9%85%D8%B3%D8%A7%D9%81%D8%B1%D8%AA%DB%8C+%D9%88+%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DA%AF%D8%B1%DB%8C+.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج خوزستان، جمال عامرینسب اظهار کرد: به استناد رای کمیته فنی نظارت بر دفاتر و شرکتهای خدمات مسافرتی و گردشگری استان، مجوز بند (ب) چهار شرکت و دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری به دلیل عدم برطرف کردن نواقص و کاستیهای اعلام شده در زمان تعلیق، ابطال شد.
سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی خوزستان ادامه داد: بر این اساس، مجوز فعالیت بند (ب) شرکتهای خدمات مسافرتی و گردشگری "آفاقزمزم اهواز" به مدیرعاملی سیدعبدالمحسن موسوینیاز در شهرستان اهواز، "خاطرات ماندگار سفر پرهام" به مدیرعاملی منصوره محسنی در ماهشهر و "آترین سیر جنوب" به مدیرعاملی علی شادمهر در اندیمشک و نیز دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری "سماگشت مهر" به مدیریت آمنه ترکاشوندی در اهواز به استناد آییننامه نظارت بر تاسیس و فعالیت دفاتر و شرکتهای خدمات مسافرتی و به دلیل رعایت نکردن قوانین، مقررات و دستورالعملها و خط مشیهای ابلاغی ابطال شد.
او گفت: دفاتر و شرکتهایی که پروانه فعالیت آنها ابطال شده است به استناد قانون حق اجرا و برگزاری گشت، دریافت روادید و هر گونه فعالیت خدمات مسافرتی را ندارند.
عامرینسب افزود: این دفاتر و شرکتها باید ظرف مدت ۱۰ روز نسبت به تحویل اصل آخرین پروانه بهرهبرداری بند(ب) و جمعآوری آثار و علایم فعالیت اقدام لازم را ترتیب دهند و همچنین در اسرع وقت نسبت به آزادسازی تضمین حسن انجام کار شرکت/دفتر پس از گذشت شش ماه از تاریخ صدور حکم ابطال اقدام کنند.
وی گفت: هماستانیها و گردشگران در هنگام دریافت خدمات مسافرتی به دفاتر گردشگری مجاز و دارای پروانه بهرهبرداری مراجعه کنند و در صورت مشاهده واحدهای متخلف و بدون مجوز مراتب را به معاونت گردشگری این اداره کل اطلاع دهند.
ارسال نظر