English

پایان عملیات اجرایی پروژه احداث سامانه های آبگیر باران در میناب

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری میناب از پایان عملیات اجرایی پروژه احداث سامانه های آبگیر باران در اراضی منابع ملی حوزه بادکش هشتبندی از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی در این شهرستان خبر داد.

پایان عملیات اجرایی پروژه احداث سامانه های آبگیر باران در میناب

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، خسرو بهرامی نژاد رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری میناب اظهار داشت: یکی از مناطق عمده دنیا که به علت نامساعد بودن آب و هوا، فعالیت های انسانی را محدود می کند، مناطق خشک و نیمه خشک است، توجه به مناطق خشک برای تامین نیازمندی ها و مسائل و مشکلات ساکنان در رابطه با ویژگی های اقلیمی، کمبود آب، حساسیت خاک ها و فرسایش و تخریب پوشش گیاهی سبب شده که در سطح جهانی اقداماتی در جهت شناخت مسائل و راه های صحیح بهره برداری از مناطق طبیعی و احیا و اصلاح مراتع در جهت بهبود وضع زندگی ساکنان این مناطق به عمل آید.

وی ابراز داشت: در رابطه با پوشش گیاهی می توان گفت در مناطقی که بارندگی سالانه آن کمتر از ۱۰۰ میلیمتر است، رطوبت خاک معمولاً حتی برای ایجاد پوشش گیاهی تنگ هم کفایت نمیکند. تأثیر غیر قابل انکار رطوبت در احیای پوشش گیاهی مناطق خشک و نیمه‌ خشک و نقش مؤثر سازه‌ های مکانیکی کوچک در جمع ‌آوری آب باران باعث احداث سازه مکانیکی هلالی آبگیر در سطح قابل توجهی از مراتع شه که احداث این سامانه های آبگیر باعث جمع آوری هرز آب و افزایش رطوبت خاک گردیده و زمینه احیا و اصلاح مراتع را فراهم می کند.

بهرامی نژاد بیان داشت: پروژه مذکور از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی و در سطحی به میزان ۲۰۰ هکتار در اراضی منابع ملی حوزه آبخیز بادکش از توابع بخش توکهور هشتبندی اجرا شد.

وی گفت: مدیریت آب، استفاده از رواناب های سطحی، حفظ ، توسعه و تقویت پوشش گیاهی از مهم ترین اهداف اجرای این طرح است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه